2777
2789
عنوان

هرکسی که بیداره میشه محبت کنید برای بچه هام دعا کنید💔

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 37 پست
مقدادی الان بالای هفت هشت ساله دکتر پسرمه .دخترم دوسالشه از همون اول که دنیا اومد بردم پیش همون .اخه ...

خب چرا پیر شدی اینا بزرگ میشن چه بخورن چه نخورن خودتو پیر نکن .

دخترم که شیر خشک میخورد در حد یه پیمونه خیلی کم .مرغ کباب میکردم .چیزای که دوست دارن موز بده هر چند ...

دردم اینه بدغذا بودن از اول حالا ببین دیگه الان چی شدن.دخترم که دوسالشه کلا پنج مدل غذا میخورد قبل مریضیش الان همونم نمیخوره.پسرمم کم غذا 

مهربون باشیم☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب چرا پیر شدی اینا بزرگ میشن چه بخورن چه نخورن خودتو پیر نکن .

مامانمم همینو میگه ولی اخه مگه میشه هزار جور مشکل پیدا میکنن 

مگه بچه با اب و برنج خالی هم بزرگ میشه؟دختر من مریضم نبود کل غذاش اب و برنج خالی و نون خالی بود الان که همونم بالا میاره

مهربون باشیم☺️
مامانمم همینو میگه ولی اخه مگه میشه هزار جور مشکل پیدا میکنن مگه بچه با اب و برنج خالی هم بزرگ میشه؟ ...

خب عزیزم پسر منم همین بود خیلی راه هارو امتحان کردم مولتی هارو امتحان کن ببین کدوم جواب میده روش.دوم شیره انگور تو آب حل کن بده عالیه .مغزیجات آسیاب کن بده یه قاشق روزی.گین آپ بخر تو آب حل کن بده.بادوم عالیه برای قدو وزن .

خب عزیزم پسر منم همین بود خیلی راه هارو امتحان کردم مولتی هارو امتحان کن ببین کدوم جواب میده روش.دوم ...

همممه اینارو امتحان کردم عوق میزنن اصلا خوش قلق نیستن.پسرم باز بهتره بزرگه حرف حالیشه همه ی غذاهارو میخوره ولی کم مثلا دو قاشق.این کوچیکه که خیلیییی وحشتناکه بدغذاییش

مهربون باشیم☺️