2777
2789
عنوان

هرکسی که بیداره میشه محبت کنید برای بچه هام دعا کنید💔

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 37 پست

ببین اگه اسهال کپسول یوموگی قطره رامنوفلور معجزست.تهوع هم هر هشت ساعت شربت دمیترون یا همون اندانسترون.واسه اشتها دوران مریضی زینک بده پنج سی سی مریضی که تموم شد اشتهاشون خیلی زیاد میشه نگران نباش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کاملا درکت میکنم بچه های منم یک ماهه درگیر بودن هنوزم بزرگه درگیره .یک سال و نیم و دوسال.فک کن ...

مدتی که هیچی نمیخوردن چکار میکردی؟اخه پس چجوری زنده بمونن اینا هیییچی لب نمیزنن

مهربون باشیم☺️
من پاداش نمیخوام فقط کاش خدا صبر منو اینجوری با بچه هام امتحان نکنه من تو این مورد صبور نیستم😭

میفهممت زیاااااااد وقتی پسرم تو بیمارستان رو تخت بی حال بود و سرم به دست دلم میخواست اژ ته دلم زار بزنم بگم خدایا من ضعیفم منو اینجور امتحان نکن بانوجان باور کن میگذره خودتو اذیت نکن تو یه مادر قوی هستی

مدتی که هیچی نمیخوردن چکار میکردی؟اخه پس چجوری زنده بمونن اینا هیییچی لب نمیزنن

دختر من یک هفته هیچی نخورد همش هم اسهال و استفراغ بود خیلی سخت بود ولی گذشت پسرمم گرفته 

ببین اگه اسهال کپسول یوموگی قطره رامنوفلور معجزست.تهوع هم هر هشت ساعت شربت دمیترون یا همون اندانسترو ...

کلی دارن دارو میخورن الان مشکلم عفونت شدید گوش و ریه اس که هیچ جوره خشک نمیشه و بی اشتهاییشون

مهربون باشیم☺️
دختر من یک هفته هیچی نخورد همش هم اسهال و استفراغ بود خیلی سخت بود ولی گذشت پسرمم گرفته

الان ده روز شده که هیچی نمیخورن .بدنشونو چجوری سرپا نگه میداشتی 

مهربون باشیم☺️
کلی دارن دارو میخورن الان مشکلم عفونت شدید گوش و ریه اس که هیچ جوره خشک نمیشه و بی اشتهاییشون

همون عفونت نمیزاره غذا بخورن دیگه .فقط تا میتونی یه دکتر درست حسابی ببر اگه تهرانی بگو معرفی کنم 

همون عفونت نمیزاره غذا بخورن دیگه .فقط تا میتونی یه دکتر درست حسابی ببر اگه تهرانی بگو معرفی کنم

مقدادی بردم .بیمارستان مفید بردم 

بیمارستان طبی کودک بردم

بیمارستان علی اصغر تو ظفر بردم

مهربون باشیم☺️
مقدادی بردم .بیمارستان مفید بردم بیمارستان طبی کودک بردمبیمارستان علی اصغر تو ظفر بردم

آخی همه اینارو میشناسم ببین به همون مقدادی اکتفا کن کارش درسته.نگران اشتها نباش مریضیشون خوب بشه اونم درست میشه انشاله

آخی همه اینارو میشناسم ببین به همون مقدادی اکتفا کن کارش درسته.نگران اشتها نباش مریضیشون خوب بشه اون ...

مقدادی الان بالای هفت هشت ساله دکتر پسرمه .دخترم دوسالشه از همون اول که دنیا اومد بردم پیش همون .اخه قلل مریضی هم اشتهای درستی نداشتن اصلا غذا و‌خوردن رو دوست ندارن پیر شدم

مهربون باشیم☺️