ببین اگه اسهال کپسول یوموگی قطره رامنوفلور معجزست.تهوع هم هر هشت ساعت شربت دمیترون یا همون اندانسترون.واسه اشتها دوران مریضی زینک بده پنج سی سی مریضی که تموم شد اشتهاشون خیلی زیاد میشه نگران نباش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پاداش نمیخوام فقط کاش خدا صبر منو اینجوری با بچه هام امتحان نکنه من تو این مورد صبور نیستم😭
میفهممت زیاااااااد وقتی پسرم تو بیمارستان رو تخت بی حال بود و سرم به دست دلم میخواست اژ ته دلم زار بزنم بگم خدایا من ضعیفم منو اینجور امتحان نکن بانوجان باور کن میگذره خودتو اذیت نکن تو یه مادر قوی هستی
آخی همه اینارو میشناسم ببین به همون مقدادی اکتفا کن کارش درسته.نگران اشتها نباش مریضیشون خوب بشه اون ...
مقدادی الان بالای هفت هشت ساله دکتر پسرمه .دخترم دوسالشه از همون اول که دنیا اومد بردم پیش همون .اخه قلل مریضی هم اشتهای درستی نداشتن اصلا غذا وخوردن رو دوست ندارن پیر شدم