2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوابم نمیاددد 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
نشخوار فکری چجوری هست چون منم دارم خواستم مطمئن شم

مدام راجب یه مسئله ای فکر کردن مثلا اتفاقی که در گذشته افتاده 

یا مدام راجب اتفاقی که قراره در آینده بیفته یا نیفته تصویر سازی و گاها صحبت تو ذهنت با خودت و کسایی که تو اون اتفاق دخیلن

افکار منفی که پشت سرش  پشیمونی، ترس، استرس، اضطراب و غم میاد

مدام یه گفتگویی رو که شاید اخیرا داشتی یا باید بعدا داشته باشی تو سرت تکرار کردن

حتی جلو جلو رفتن و سوال پرسیدن و جواب دادن (مثلا اگه فلانی اینجوری گفت من اینجوری جواب می دم)

بزرگ کردن اتفاقا بیش از حد لزوم

تحلیل زیاد اتفاقایی که برای دیگران کاملا عادی و طبیعیه و به اصطلاح مورو از ماست کشیدن تا حدی که از دیدگاهایی که به مسائل نگاه می کنی و فرضیه می سازی که شیطونم کرک و پرش می ریزه

و دائم بین این چند حالت در نوسانی 

🤣😂

تموم زورمو زدم برات تا جایی که می شد بازش کنم

مدام راجب یه مسئله ای فکر کردن مثلا اتفاقی که در گذشته افتاده یا مدام راجب اتفاقی که قراره در آینده ...

دقیقا منم این جوری هستم حالم از خودم اینقد فکر میکنم بهم میخوره .این فکر بیخود داره هلاکم میکنع .مطب رفتم منشی چیزی بهم گفته بود صد بار تو فکرم اومد در حالی که خواهرم اصلن دقت نکرد اون چی گفته

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

دقیقا منم این جوری هستم حالم از خودم اینقد فکر میکنم بهم میخوره .این فکر بیخود داره هلاکم میکنع .مطب ...

آی آی  آی

می دونم چی میگی

دقیقا 🤣😂

بعدشم ممکنه همش میگی چرا اینجوری جوابشو ندادم و مدام تو ذهنت اتفاقو می کشی عقب و جوابی که می خوای میدی  و این بالغ بر هزاران بار تو سرت تکرار می شه به مرز تهوع می رسی