2777
2789
عنوان

با رابطه تو عقد موافقید یا مخالف❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 91 پست

واقعا برای من تعجب که چرا تو این سایت دوره عقد تازه دوره شناخت می‌دونن 🙄اگه عقد دوره شناخت هست پس نامزدی برای چیه ؟؟؟؟دیگه بعد عقد دو طرف رسماً زن و‌ شوهر هستن 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بعد عروسی وقتی زیر یه سقف رفتید اختلاف نظرها و اختلافات فرهنگی تازه خودشون نشون میدن ، و بحث و دعواه ...

نه اشتباهه

رابطه جنسی مثل خوردن آب شوره،هیچوقت عطشش کم نمیشه

باید از زمان استفاده کرد،از روز اول عقد باید رابطه رو شروع کرد،همیشه رابطه جذابیت داره،

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید اولشم گفتم خب نظرا متفاوته بعدشم آدم اختیار بدن خودشو داره

اگه عقد رو ازداج بدونیم(نه نامزدی و اشنایی)هیچ دلیلی برا صبر وجود نداره....در بدترین حالت حاملگیه ک اونم چون زن و شوهرن مشکلی نداره

همیشه هم جواب نیست الان یه خانومی گفتن پنج ساله عقدن

بله اون دلیل، مکمل بود و الزاما نتیجه نمی‌ده

دلیل اصلی مورد اول بود

اینکه آدم وقتی می‌ره خونه‌ی خودش هنوز چیزی باشه که براش تازگی و هیجان داشته باشه یه چیز دیگه‌س تا اینکه بری خونه‌ی خودت و ببینی به جز پذیرفتن یه مسئولیت سنگین، زندگیت فرق دیگه‌ای با قبل عروسی نکرده

دل آدمی بزرگتر از این زندگی است. و این راز تنهایی اوست.     ع.ص

اگه عقد رو ازداج بدونیم(نه نامزدی و اشنایی)هیچ دلیلی برا صبر وجود نداره....در بدترین حالت حاملگیه ک ...

بله عقد ازدواجه منم اینو قبول دارم ولی وقتی شرایط اینو نداری که بری خونه خودت و خونه باباتی قضیه فرق میکنه 

بله عقد ازدواجه منم اینو قبول دارم ولی وقتی شرایط اینو نداری که بری خونه خودت و خونه باباتی قضیه فرق ...

خوب به هر حال یه جایی پیدا میشه دیگه گلم!!...بعد ببخشید این ک گفتی هر کی اختیار بدن خودش رو داره به نظرم درست نیست چون دیگه طرف شوهر داره و باید خواسته های جنسی اونو براورده کنه و بلعکس

بله اون دلیل، مکمل بود و الزاما نتیجه نمی‌دهدلیل اصلی مورد اول بوداینکه آدم وقتی می‌ره خونه‌ی خودش ه ...

نه تنها خوبیه رابطه اینه ک همیشه هیجان داره و تکراری نمیشه....ضمن اینکه رابطه تو عقد شیرینی زیادی داره ک حیفه زوجها از دستش بدن

خوب به هر حال یه جایی پیدا میشه دیگه گلم!!...بعد ببخشید این ک گفتی هر کی اختیار بدن خودش رو داره به ...

جا پیدا میشه ولی به قول شما بدترین حالت حاملگیه اگه زدو این اتفاق افتاد تکلیف چیه بچه رو خونه بابا بزرگ کنیم 

درمورد هرکی اختیار بدن خودشو داره رو بد متوجه شدین منظورم اینه که قانونی وجود ندارع که تو عقد نباید رابطه داشت منظورم اینه کع هرکی اختیار خودشو داره یکی میخواد تو عقد رابطه داشته باشه یکی میخواد نداشته باشه

نه تنها خوبیه رابطه اینه ک همیشه هیجان داره و تکراری نمیشه....ضمن اینکه رابطه تو عقد شیرینی زیادی دا ...

ازین بابت که به علت نداشتن مسئولیت زندگی تو دوران عقد دغدغه کمتر و آسودگی خیال بیشتری زوجین دارن لذت روابطشون بیشتره موافقم ولی حداقل رابطه کامل رو بذارن برا وقتی که فهمیدن به درد هم می‌خورن و جدا نخواهند شد نه همون هفته‌ی اول 🤦

جا پیدا میشه ولی به قول شما بدترین حالت حاملگیه اگه زدو این اتفاق افتاد تکلیف چیه بچه رو خونه بابا ب ...

اگه شرایط برا ازواج و زیر یه سقف رفتن تقریبا اوکی باشه خوب میشه تو عقد رابطه داشت ولی اگه داماد کلا شوته و تا یکی دو سال دیگه خبری از مستقل شدن و خونه دار شدن نیست ک تقریبا بهتره رابطه نداشتن باشن چون دردسرش زیاده در صورت حاملگی

اون مورد اخرم توافقیه دیگه

ازین بابت که به علت نداشتن مسئولیت زندگی تو دوران عقد دغدغه کمتر و آسودگی خیال بیشتری زوجین دارن لذت ...

خوب باید قبل عقد فکراشونو میکردن و میسنجیدن ک ب درد هم میخورن یا نه...در هر صورت بعد از عقد دیگه برا کنکاش کردن خیلی دیره،چه با رابطه چه بی رابطع،چه خونه بابا چه خونه شوهر در هرصورت اگه ب مشکل بخورن ب لحاظ اخلاقی مکافاته

پس پیش فرض ما اینه ک دونفر ک عقد میکنن میخوان با هم زندگی کنن دیگه،پس منطقا باید رابطه داشته باشن....فراتر از این عمر انسان کوتاه تر از اون چیزی ک فکرشو کنیم شاید هر دو یا یکی از زوجین از دنیا برن!!حیفه ناکام از بین برن!!

خوب باید قبل عقد فکراشونو میکردن و میسنجیدن ک ب درد هم میخورن یا نه...در هر صورت بعد از عقد دیگه برا ...

توی ازدواج مدرن بله حق با شماست ولی توی ازدواج سنتی که مدت آشنایی خیلی کمه و بعدشم عقده، بخش زیادی از آشنایی میفته برای دوران عقد.

اصن فلسفه عقد بنظرم اول این بوده دو نفر یه مدت با هم در چارچوب قانون و شرع ارتباط داشته باشن ببینن به درد هم می‌خورن یا نه اگه نه خیلی راحت جدا شن.

ولی الان عقد مساوی شده با ازدواج و اینکه اون موقع دیگه برای جدایی دیره و اینها.

اگه شرایط برا ازواج و زیر یه سقف رفتن تقریبا اوکی باشه خوب میشه تو عقد رابطه داشت ولی اگه داماد کلا ...

اینکه میگین داماد کلا شوته اصلا حرف قشنگی نیست چون شما از باطن زندگی بقیه خبر ندارین 

سلام شما چرا درخواست منو قبول نکردیببن🤥😔برا حسابداری کاراموزی بریم یا کلاس واموزشگاه؟نظرتون چیه؟جا ...

سلام، ترم چند هستید؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید