2777
2789
عنوان

خیلی راحت باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 44 پست

میدونم اصلا موقع اقدام نمیشه به بچه و بارداری فکر نکرد ولی چ تنبلی چه سالم به بیخیالی ربط داره اینقدر اقدام کردم دوساعت دوساعت پام و کمرم بالا نگهداشتم جونم دراومد اینقدر تلاش کردم نشد.. 💔پدرم تصادف کرد اصلا روزگار خوبی سپری نکردم پیر شدم کور شدم نابود شدم وقتی ک کمکم داشتم امید به خوب شدن بابام پیدا میکردم زد باردار شدم چون من دیگه برام بچه مهم نبود اقدام مهم نبود من روز و شب گریه میکردم سلامتی پدرم میخواستم دیگه بچه نمیخواستم من فقط جلوگیری نداشتم ماه اول باردار شدم باورت میشه کسی ک ماه ها تلاش کرد الان فقط با نداشتن جلوگیری ماه اول باردار شدم اینقدر بلا سرم اومد فکرکن کمک داداشم ملحفه ای ک زیر بابام بود می‌کشیدم ک بابام بیاد بالاتر چون کمر لگن پا خورد بود نمیشد حرکت کنه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میدونم اصلا موقع اقدام نمیشه به بچه و بارداری فکر نکرد ولی چ تنبلی چه سالم به بیخیالی ربط داره اینقد ...

دقیقا درست میگی منم تو حال روحی خراااب باردار شدم حتی ذره ای ب فکر بچه نبودم

عجب جایی به داد من رسیدی...

چطوری فست بگیرم

خلاصه ش اینه ک از ساعت ۷ غروب تا فردا صبح ساعت ۹ یا ده ب جز اب و چای چیزی نمیخوردم تو طول روزم در حد ۱۲۰۰ تا کالری می‌خوردم فقط

خلاصه ش اینه ک از ساعت ۷ غروب تا فردا صبح ساعت ۹ یا ده ب جز اب و چای چیزی نمیخوردم تو طول روزم در حد ...

خووبه تلاشمو میکنم ممنونم

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

ممنونمببخشید صبحونه ساعت چند میخوردی تو گوگل که نوشته ۱۲ صبح

اصلش اینه ۱۶ساعت فست باشی ۸ ساعت ازادی 

ولی برا من سخته سرکار میرم ضعف میکنم 

معمولا ۱۰ صبح دیگ میخوردم یعنی فست من حدودا ۱۴ ـ۱۵ساعت بود ک‌ همینم تاثیرش عالی بود برام

آره ماشالا چشمت نزنم خوب لاغر کردی

ممنون 

کاری نداره خیلی راحته 

شماهم میتونی حتما 

من هنوز اضافه وزن دارم انشالله اینم کم کردم اقدام میکنم برای بارداری بعدی خدا کنه این دفعه دیگ دست خالی برنگردم🥲💔