2777
2789
عنوان

بنظرتون اعصابه یا ام اس🥲😭😭توروخدا بیاید خدا خیرتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 56 پست
مرسیالان چیزایی ک نوشتم. علایمش بود بنظرتون؟؟

ممکنه تنگی کانال نخالی باشه

ممکنه استرس باشه 

ممکنه میگرن چشمی باشه

و ام اس

بهتره فوری بررسی کنی خبالت راحت باشه 

توی ترافیک ذهنم... تو یه آهنگ آرومی ❤️
چجوری وقتی تو محیط سمی امخانوادم سمی ان راهی ندارمفقط ام اس نگرفته باسم😭😭😭😭

منم تصورم بود ام اس دارم،چون گز کز و خواب رفتگی هم دارم

اما دوستم و یکی از اقوام همین علائم رو سالیان داشتن، و گفته نه تنگی کانال نخاعی هست، یکی عمل کرده، دویتم نه مدارا میکنه، اما یه مپقع استرس و فشار روحیش بالا بره اذیت میکنه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه عجیب!

مردم حاضرن هررررر بیماری داشته باشن جز ام اس

اینایی که گفتی علائم هر بیماری هست جز ام اس. به نظرم اول برای اطمینان خودت که خیالت راحت بسه برو یه دکتر مغز و اعصاب که نورولوژیست باشه، نه مغز و اعصاب دیسک و کمر. بعد برو روان پزشک که فکر میکنم آرام بخشی چیزی بده.

ام اس درد نداره . این ام اس نیست گلم

چرا نداره. خیلی هم داره. وقتی اعضا خوب کار نکنه یا بی حسی شدید باشه درد شدید هست. مثلا پات اگر خواب بره و چیزی بهش بخوره یا تکونش بدی یه درد عجیب و غیر قابل تحمل حس میشه. فکر کن درد دائم باشه و قسمت زیادی از بدن اینطور باشه. مغز گیج میشه. تیر میکشه بدنت 

چرا نداره. خیلی هم داره. وقتی اعضا خوب کار نکنه یا بی حسی شدید باشه درد شدید هست. مثلا پات اگر خواب ...

شما ام اس داری؟

من پنج ساله دارم علامتش این نیست 

فرمایش شما تا حدودی صحیح هست اما این در شرایطی هست که ام اس بشدت عود کننده باشه و شخص تو شرایط خوبی نباشه

عزیزم شما راحت میتونی یه خط مستقیم رو راه بری؟؟؟مثلاً راحت روی جدول خیابون یا مث گردو شکستم

اره ولی پاهام یجوریه بی قراری گز گز تعادل ندارم

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40