2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون برام دعا کنین بهم برسیم خانواده ها دست از مخالفت بردارن همه چیز اون جوری که ما می خوایم پیش بر ...

سعی کن‌با منطق راضیشون کنی

دعا میکنم اگه قسمت هم باشین حتما بهم برسین❤️

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
با یکی از اون کراشام‌😅 ولی خب مشکل اینجاست هی یادم میرن که اصلا کی بود اون شخص🤣

من عین ریگ کراش دارم 

بعدم که میگذره یادم میفته فلانی یروز کراشم بود میگم چ فکری با خودت کردی از این خوشت میومد😂😂😂

سعی کن‌با منطق راضیشون کنیدعا میکنم اگه قسمت هم باشین حتما بهم برسین❤️

ممنون عزیزم فعلا خانواده من نمی دونم خانوده اون می دونن راهمون دوره 15 ساعت راه هست بینمون بعدم من ازش 2 سال بزرگ تر هستم بعدم یک مشکل دیگه هست اینا همه دست به دست هم داده نمی دونم خدا برام چی می خواد ولی من فقط اون رو می خوام حتی اگه بد بخت بشم 

من عین ریگ کراش دارم بعدم که میگذره یادم میفته فلانی یروز کراشم بود میگم چ فکری با خودت کردی از این ...

وای منم دقیقا همینم😂😂

مثلا میگم خدایا این فلانی انگار توی ذهنم برام آشناس بعد یادم میاد کراش رویاییم‌ بوده🤣

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
ممنون عزیزم فعلا خانواده من نمی دونم خانوده اون می دونن راهمون دوره 15 ساعت راه هست بینمون بعدم من ا ...

ببین نمیدونم شرایطتتون چجوریه ولی اگه واقعااا از حس خودت و اون مطمئنی مطمئن باش عشق ارزش تجربه کردن داره 

تموم تلاشمو بکن‌اگه نشد هم حتما قسمتت نبود ناامید نشو انشالله میشه 🥰

اره خب ولی منظورم ایده آل ذهنیت بود

ایده آل ذهنی من تو کتابا و فیلماس

یه مرد جاافتاده  و سن بین ۳۵ تا ۴۰، خوشتیپ و جذاب

با فکر ، با شعور ، تحصیلکرده، اهل کتاب و فیلم ، اهل تفریح سالم، ورزشکار، شوخ، آروم و خونسرد،ولی پر از شور زندگی و حرارت ،  قوی و قدرتمند، حامی ، جایگاه اجتماعی و وضع مالی خوب و....

همینا دیگه😅