2777
2789
عنوان

قراره دنیامو عوض کنم 💎🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 30 پست
افرین 🫂قطعا بخای میشه تا خودت نخای هیچ اتفاقی نمیوفته .دنیا به ادمای که تلاش میکنن همه چی میده 🙌ال ...

چی رشته ای توی دانشگاه میخونی؟

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

دقیقا نقطه شروع همینجاست که بهت بر بخوره و برای خودت کاری کنی 🤷‍♀️❤

آره دقیقا

حتی با تحقیر بعضیا قدرت گرفتم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها دعام کنید الاننن

ایشالا به هر چی که ته دلت میرسی🫂

امیدوارم بزودی همون خبریو بشنوی که منتظرشی .

همون اتفاقی برات بیوفته که شبیه معجزه اس🕊❤

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎

چی رشته ای توی دانشگاه میخونی؟

من هدفم فرهنگیان .

ولی اگه نشه باز کم نمیارم برای کنکور تیر قوی تر ادامه میدم که روانشناسی دولتیو بیارم 🙌

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎

ایشالا به هر چی که ته دلت میرسی🫂امیدوارم بزودی همون خبریو بشنوی که منتظرشی .همون اتفاقی برات بیوفته ...

مرسی عزیزم یه چیزی هست دعام کن که چند دقیقه دیگه بدستش بیارم ممنونم

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

من هدفم فرهنگیان .ولی اگه نشه باز کم نمیارم برای کنکور تیر قوی تر ادامه میدم که روانشناسی دولتیو بیا ...

آفرین بدتریین کار و تنها گناهی که بخشیده نمیشه اینه که از خدا نا امید بشی

خدا هیچ وقت بنده شو رها نکرده

توعم هیچ وقت تسلیم نشو به خدا توکل کن و بدون حرفه بقیه فقط برو جلو

مرسی عزیزم یه چیزی هست دعام کن که چند دقیقه دیگه بدستش بیارم ممنونم

🕊از خدا میخام همی الان یه امضا بزنه پای همون خواسته ات .

چ جالب برسی انشاللهمنم همش رسیدم فقط ازدواجم موندهمیگفتم دانشگاه میرم گواهینامه میگیرم طلا میگیرمشکر ...

پس ارزو میکنم 

خوشبخت بشی💖

آفرین بدتریین کار و تنها گناهی که بخشیده نمیشه اینه که از خدا نا امید بشیخدا هیچ وقت بنده شو رها نکر ...

اره واقعا امروز یه تلنگری بهم اومد .

واقعا چرا باید با تنبلی خودم زندگی و اینده خودمو خراب کنم مگه چی از اونایی که تلاش کردن و رسیدن کم دارم ؟!

اونا هم یکی بودن مثل ما .فقط کم نیاوردن و صدشدن گذاشتن .دنیا یه زندگی خوب بهمون بدهکاره که خودمون باید دست بکار بشیم وگرنه هیچکس دلش برای ما نمیسوزه🫂

چ جالب برسی انشاللهمنم همش رسیدم فقط ازدواجم موندهمیگفتم دانشگاه میرم گواهینامه میگیرم طلا میگیرمشکر ...

من خودم میدونم یه مدت از خود واقعیم دور شدم تنبلی کردم .

الان همسرمو دارم خانوادمم هستن خدارو شکر .میخام بقیشو با تلاش خودم برم جلو 🤷‍♀️❤

مرسی از انرزی مثبتت الهی یه ازدواج عالی و مرد لایقت قسمتت بشه .

اره واقعا امروز یه تلنگری بهم اومد .واقعا چرا باید با تنبلی خودم زندگی و اینده خودمو خراب کنم مگه چی ...

دقیقا

کسایی که بالا بالاها رسیدن ازشون بپرسی توی زن نوجونی و اووایل جوونی بدترین روزا و سخت تریناشون بودی که به نتیجه رسیده

و هرچی بیشتر سختی بکشی  درس بخونی شب بیداری بکشس نتیجش با کیفیت تره

یک‌جا خوندم هیچ چیزیو خدا بدون دلیل نمیندازه توی ذهنت مثلا شمایی که توی ذهنت مثلا موفقیت و مهاجرته حتما یک‌حکمتی بوده خدا تو سرت انداخته