2777
2789
عنوان

نر ها همه زنارو دوست دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 62 پست
والا داریم میبینیم تو جنجال پرونی نه من ک حرف حساب میزنم

حرف حسابت درمورد خودتون شاید صدق کنه صفت همه رو به کار نبر😂😂😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودت بهتر میدونی منظورش چی بود کلا دنبال تاپیک جنجالیه

من تاپیک جنجالی ای از ایشون ندیدم

با قصد و نیت شون هم از ابن تاپیک کاری ندارم

فقط در نظر بنده مرد با نر متفاوته

مرد ها شرف و مردانگی دارن انسانیت دارن رحم و مروت دارن ناموس سرشون میشه 

ولی نر ها کلکسیون صفات بد هستن

اکثرمون اطرافمون هم مرد باشرف دیدیم هم نر بی ذات 

برداشت من اینجوری بود

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
کلا بنظرم خیانت الان ۵۰ ۵۰ هست چه مرد خیانت کار جه زن خیانتکار کثیف ترین موحود عالم هستنجه بسا زن ها ...

ولی چیزی که میبینیم این نیست، وقتی مرد خیانت کنه همه میخوان بار گناهو از دوشش بردارن ولی وقتی زنی خیانت کنه صددرصد خودشو مقصر میدونن. کسی نمیگه عای پسره چرا با زن متاهل دوست شدی به همجنست ضربه زدی!

من هرگز چنین دیدگاهی ندارم

اگر قراره گناه این عمل وحشتناک مساوی تقسیم بشه قباحت خیانت ازبین میره

همون‌طور که خودت میگی مرد/زن خیانتکار یه جاندار متعفن هست

و باید اینو در نظر داشت اونی که توی رابطه هست وظیفه تعهد رو داره نه یه غریبه 

از هرزه‌ی توی خیابون چطور میشه انتظار شرافت داشت؟! برای همین میگم شخص خیانتکار مقصر اصلیه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
دقیقا حرف منو زدی کامل حق

ولشون کن، نرود میخ آهنین بر سنگ ،زمان می‌بره شناختن مردا اینا هنوز اول مسیرن یا تازه نامزد کردن کله هاشون باد داره پسرا به ۹۹درصد دخترا میگن چه چشمای قشنگی داری میشه مامان بچم بشی بعد اینا فکر میکنن فقط به اینا گفتن و تمام 

☕🎵🍫🍻
ولشون کن، نرود میخ آهنین بر سنگ ،زمان می‌بره شناختن مردا اینا هنوز اول مسیرن یا تازه نامزد کردن کله ...

اره والا درصد باهوش جامعه کمه که مثل من و تو دقیق میفهمه چی به چیه

زنا منحصر به خودشون میبینند

مردا عمومی زنا رو میبینن

مردا رو به دل خودشون بزاری ترجیح میدن یه جمعیت زن تو خونشون باشه و دست بندازه گردن سه چارتایشون باشون عشق و حال کنه

یه دوست دارم قربونت برم رو به ۲۰ نفر میگن بعد زنه فکر میکنه فقط به اون گفته

ایناخیلی ازارم میده لعنت بهشون😭😭😭😭😭😭