2777
2789

بنایی داریم بعد کلا راهپله پر از گچ و خاک شده بعضی هاشم چسبیده گفتم تمیز کن تمام میاد تو خونه چنان دعوا و قشقرقی راه انداخت چنان بیشرف بازی درآورد بیا و ببین این در صورتیه که دیروز پیش مشاور میگفت هرکاری بگه میکنم بگه من چه ایرادی دارم همونو انجام میدم

منم از اینور باردارم مشاور گفت بهش تو باید ۹۰ بذاری تو رابطه زنت ۱۰ 

ولی تا از سرکار اومد گفتم اینارو انجام بده یه بیشرف بازی درآورد که نگم فحش و عربده و اینکه وظیفه زنه به من زور نگو خستم و....

این در حالیه که یبار از گشنگی داشت می‌مرد باباش زنگ زد گفت همین الان پاشو بیا بریم خاک الک کنیم  واسه بنایی اینم گفت نهار بخورم بیام باباش گفت نه همین حالا بیا اینم یه چشم گفت و نهار نخورده پاشد ضرب‌العجلی رفت 

به من میرسه جونش در میاد کار کنه 

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وا شوهرت خره؟نمیفهمه زن حامله بهتره کثیف کاری های بنایی تمیز نکن؟

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

خب تایم خوب حرفتو نگفتی دیگه

از سرکار اومده خسته گشنه

میذاشتی ناهارشو میخورد یه چرتی میزد بعد

اینهمه اونج

وری مونده راه پله سه چهار ساعت هم روش

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

چون مرد بهش بر میخوره دستوری بهش چیزی بگی باید با احترام و احساس نیابگی میشه اینبار کمک کنید ممنونت میشم کلمات و لحن خیلی تاثیر داره بعدم ازش کلی تشکر کنی فکر نکن بدتر میشه احساس قدرتشو بهش بده

خوب شما نمیتونستی صبر کنی استراحت بکنه ،چیزی بخوره بعد بهش بگی خداییش  به هر کسی تو این شرایط بگن طرف مقابل عصبانی میشه ،بعد پدر ومادر فرق میکنند ممکنه از روی نارضایتی بره ولی برای حفظ حرمتها سکوت میکنه .