2777
2789
دکترها میدونن برای هر سطح بیماری چی تجویز کنن این همه ادم افسرده بیماریشون کنترل میشه اگر دکتر نره ت ...

سودا درمان بشه خوووب خوووب میشه بخدا

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی ادم برای من بگو؟

اسمشو بم میشناسی یعنی

دکتر شعبانی با افسردگی حاد از ایران رفت دو دوره بستری شد الانم کنترل شده بیماریش

پسر انای ما خانوادش نذاشتن قرص بخوره و بستری بشه تو پارک جنگلی لویزان خودشو کشت

لعنت به خانواده های نفهم

میدونستی خب معتادشون میکنن؟؟؟اینا تو مقاله هایی ک میخونی نمینویسن سرجنگ باهات ندارم گلم حقیقت گفتم چ ...

اون درصد دارو یا ارامبخش نیاز بدن اون فرد بیمار هست 

مثل این میمونه بگیم بیمار کنسر ارامبخش نخوره چون اعتیادآور هست 

کلا همیشه یا اسهال داره یا یبوست

استرس و اظطراب داره نوشخوار فکری؟حرف زدن با خودش؟شک و‌ بد دلی؟معده و‌گوراشش بده؟لاغر و پوست کدر مایل ب تیره چشمای بی رنگ مایل ب زرد ادرار بد بو و عرقی ک لکش ب لباس بمونه؟کدومش داره؟سفید شدن مو و ریش

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اون درصد دارو یا ارامبخش نیاز بدن اون فرد بیمار هست مثل این میمونه بگیم بیمار کنسر ارامبخش نخوره چون ...

بابا گلم معتاد ب ه ر و ی ی ن میکنن ارامبخش ک ادم عادی هم تو بیمارستان براش میزنن نمیتونم بیشتر از این بگم نمیشه ....

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
استرس و اظطراب داره نوشخوار فکری؟حرف زدن با خودش؟شک و‌ بد دلی؟معده و‌گوراشش بده؟لاغر و پوست کدر مایل ...

استرس داره.نشخوار فکری خیلی.شک وبد دلی .سفید شدن مو وریش داره بقیه موارد رو نداره

استرس داره.نشخوار فکری خیلی.شک وبد دلی .سفید شدن مو وریش داره بقیه موارد رو نداره

تیک داره؟جویدن ناخن تکون دادن دست و پا یا لبش گاز بزنه یا چشمش چشمک بزنه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
تیک داره؟جویدن ناخن تکون دادن دست و پا یا لبش گاز بزنه یا چشمش چشمک بزنه

نه اینارو نداره لاغر هم نیست البته الان دوماه لاغر شده چون بزور چندلقمه غذا بهش میدم

نه اینارو نداره لاغر هم نیست البته الان دوماه لاغر شده چون بزور چندلقمه غذا بهش میدم

خوبه گلم راه درمان از الان پیش بگیر همین دقیقه خودکار و دفتر بردار بنویس برنامه تو تاریخ بزن قشنگ هدف بزار تاااا ۳ماه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد