2777
2789
عنوان

بیایید عکس چیزایی که برای جهیزیم خریدم رو بزارم 📸😍

| مشاهده متن کامل بحث + 20761 بازدید | 354 پست
یخچال ال جیلباسشویی و ظرفشویی بوش از این یخچالا انتخاب کردم ک روش میزنی لامپش روشن میشه🤣

فقط حتما بگرد اصلش پیدا کنی

خیلی فیکشون زیاده

من یخچالم و ۱۱۰ تومن گرفتم چندماه پیش اسنوا مدل سه در

ال‌جی از همین مدلی ک‌گفتی ۱۳۰ بود ولی خود فروشنده میگفت اصل نیست ریسک نکن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
عزیزان میشه ازته قلبتون سرنمازوافطاروسحردعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه بحق ماه پربرکت ...

انشالله عزیزم 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط حتما بگرد اصلش پیدا کنیخیلی فیکشون زیادهمن یخچالم و ۱۱۰ تومن گرفتم چندماه پیش اسنوا مدل سه درال‌ ...

مبارکت باشه خوشگلم ❤️❤️

😢خیلی دوس دارم 

شوهرم آشنا داره گفت از اون میگیرم دیگه نمیدونم 😢😢

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

مبارکت باشه خوشگلم ❤️❤️😢خیلی دوس دارم شوهرم آشنا داره گفت از اون میگیرم دیگه نمیدونم 😢😢

قربونت عزیزم

اگه آشنا داره که ایشالله اصله

بعدشم خیلی مراقبت کن ک خراب نشه چون میدونی که گارانتی نداره 

قطعاتش هم نیست ایران 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
قربونت عزیزماگه آشنا داره که ایشالله اصلهبعدشم خیلی مراقبت کن ک خراب نشه چون میدونی که گارانتی نداره ...

❤️❤️

😢اره جارو برقیمم گارانتی نداره 

❤️❤️😢اره جارو برقیمم گارانتی نداره

اشکال نداره فقط مراقبت بیشتری کن عزیزم

به خوشی استفاده کنی

بیشتر ببینید
اشکال نداره فقط مراقبت بیشتری کن عزیزمبه خوشی استفاده کنی

مرسی معصومه جانم چشم❤️❤️❤️❤️

تو هر صفحه یه عکس 😢کاش عکسارو میذاشتی بعد جواب کامنتارو میدادی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تو هر صفحه یه عکس 😢کاش عکسارو میذاشتی بعد جواب کامنتارو میدادی

😢الهیییییی

خب عکس همرو ندارم

یکی یکی یادم میاد چی خریدم 🤣

تازه عکسایی ک گذاشتم یک سوم چیزایی ک خریدم هم نیست

الهی به شادی😍🙂😇 منم دارم جهیزیه میگیرم انشالله من یه چند تکه برقی آشپزخونه ویه تکه برقی بزرگ ها می‌دونه و مبل و ظروف سوفله و غذاخوری منم جهازیه ام یه چیزاییش خریدم خواستین بزارم منم 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بیشتر ببینید
😢الهییییییخب عکس همرو ندارمیکی یکی یادم میاد چی خریدم 🤣تازه عکسایی ک گذاشتم یک سوم چیزایی ک خریدم ...

مبارکت باشه خیلییی نازن خیلی خوش سلیقه ای ماگ گربه ایت فقط😂😻

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خیلی خوب گرفتی دوسال پیش12تومن بودمبارک باشه عزیزم ان شاءالله خوشبخت باشی ❤

مرسی گلم❤️❤️❤️

مبارکت باشه خیلییی نازن خیلی خوش سلیقه ای ماگ گربه ایت فقط😂😻

😄🥹❤️مرسی جیگرررر