2777
2789
عنوان

بیایید عکس چیزایی که برای جهیزیم خریدم رو بزارم 📸😍

| مشاهده متن کامل بحث + 20904 بازدید | 354 پست

سلام عزیزم 

سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنی 💕 

اینکه به مدت دو ماه هست که چندروز قبل پریود( یک روز الی دوروز) افت فشار میگیرم دستام و پاهام مورمور میشه و هیچ انرژی ندارم دلپیچه بدی میگیرم به همراه سردرد و چشمام بزور باز میشه .. و روز اول و دوم به طرز وحشتناکی حالم بد میشه قبلا اینجوری نبودم دوماه هس که این علائمو دارم ، بنظرت طبیعی هس حالتم ؟ در حال حاضر با اینکه هنوز پریود نشدم دلپیچه بدی دارم و اصلا تایمم منظم هم نیس.

۲۳ سالمه و مجرد 

سلام عزیزم سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنی 💕 اینکه به مدت دو ماه هست که چندروز قبل پریود( یک ر ...

سلام. کمبود آهن داری

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام. کمبود آهن داری

آره یبار آزمایش دادم دکتر گفت که کمبود آهن داری و مینور هم هستی بم گفت که روزی دوبار یه بار روز و یه بار هم شب قرص ففول بخور.. ولی خوب روزی دوبار با خوردن این قرص حالم بد میشه .. 😞

مبارک باشه ان شاالله خوشبخت بشید 😍😍ببخشید حدودا چقدر شد هزینه جهازتون ؟ وسایل بزرگ رو داماد گرفته ...

مرسی عزیزم 

۲۸۰ تومن تا اینجا

هنوز سرویس چوب و سرویس پذیرایی و چینی نگرفتم 

بله یخچال و تلوزیون و لباسشویی و فرش با شوهرمه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

آره یبار آزمایش دادم دکتر گفت که کمبود آهن داری و مینور هم هستی بم گفت که روزی دوبار یه بار روز و یه ...

دیگ باید بخوری وگر ن همینجوری هستی

عکسات و از نت گرفتی!!؟

اره عزیزم 

من خورد خورد همه وسایلمو خریدم 

دقیقا همین چیزایی ک گذاشتم با همین رنگا 

همه تو کارتنن 

برم خونه خودم همرو میچینم اینجا فیلم میزارم🥰🥰🥹🥹