2777
2789

بچه ها من بیست سالمه دانشجو هستم بچه هم نیستم. اما مامانم همش شوخی های فیزیکی و زشت میکنه که واقعا خوشم نمیاد و مناسب سن من نیست چون بزرگ شدم و یه شخصیتی دارم برای خودم. مثلا میاد میشینه کنارم دست میزنه به سینه هام فشار میده میگه ایشالا بزرگ بشه. یا دارم لباس عوض میکنم در رو باز میکنه بدون هیچ حریمی اگرم حرفی بزنم میگه من مامانتم و تو توی شکم من بودی و از این حرفای مسخره. ها رفتم لیزر، هی برمیگرده میگه زیربغلتو نشون بده، اونجاتو نشون بده ببینم چقدر ریزش داشته این جلسه. بچه ها من مامانم ادم تحصیل کرده ایی هست و اتفاقا معلم بود امسال بازنشسته شده. منظورم اینه ادم سطح پایینی هم نیست از نظر سوادی که بگم حالیش نیست. هرچیم میگم یا میخنده میگه شوخی کردم یا هم میگه من مامانتم 9 ماه توی شکم من بودی. حد و مرز هم خوبه واقعا اه. شما تجربه ایی داشتید یا فقط منم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقد بد:| باهاشون جدی صحبت کنید

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

بیشتر ببینید

خب مامانتهههه...😂😂😂😭😭

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید

مامان من هیچوقت اینجوری نبود با این همه خصوصیات مزخرفش بنظرم نرمال نیس این حرکات

امیدوارم یک روزی نی نی یار ها وجدانشون بیدار بشه و تعلیق شدن رو به حالت قبلی برگردونن 🙂💔