2777
2789
عنوان

قابلمه های جهیزیم چطوره عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 62 پست
والا برا مهمون گرفتم دیگ الانم کو مهمون اخه 🤣دم دستی ام چدن گرفتم باز

منم دو دست گرفتم برامهمون چندن گرفتم 

الان که دوسال از زندگی گذشته فهمیدم اشتباه کردم.

باید دو تا دونه روحی برای خودمون میگرفتم و یه چندن وقتی مهمون زیاددارم.

این همه هزینه نیاز نبود.

تازه بعدش برام پیش اومد درحد۲۰نفرمهمون داشتم و مامانم دوباره روحی بزرگ گرفت برام

ینی اون چدن برای مهمون هم جوابگو نبودبرام

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید
منم جهزیه نخریدم هنوز به نظرتون یه دست بگیرم قابلمه بده؟

نه بد نیست

اما در اصل باید دو دست باشه 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا برا مهمون گرفتم دیگ الانم کو مهمون اخه 🤣دم دستی ام چدن گرفتم باز

سرامیکیم خوبه وجدید

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
منم دو دست گرفتم برامهمون چندن گرفتم الان که دوسال از زندگی گذشته فهمیدم اشتباه کردم دو تا دونه روحی ...

😑پس الکی خریدممممممممم🤣

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

سرامیکیم خوبه وجدید

میخام یه دونه پیرکس بخرم برای خورشت 

منم جهزیه نخریدم هنوز به نظرتون یه دست بگیرم قابلمه بده؟

هرچی دوست داری و فکر میکنی لازمه بخر

تعارفی درکار نیست قیمتارم که داریم میبینیم همه نجومیه باید یچیزی بخریم که استفاده کنیم نه که جمع کنیم بزاریم تو کابینت سال تا سالم ازشون استفاده نکنیم 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

سرویس چینی مونده و سرویس چوب 

سرویس چوب گذاشتم خونه بگیریم بعد بخرم

چینی ام لب طلا انتخاب کردم ی حاشیه ملایم هم داشته باشه 

ولی هنوز نخریدم 

برای روی کنسول چه چیزایی مده؟ 

به جز جا عودی ک خریدم و کتاب دکوراتیو

هرچی دوست داری و فکر میکنی لازمه بخرتعارفی درکار نیست قیمتارم که داریم میبینیم همه نجومیه باید یچیزی ...

خیلی استرشو دارم چون پول جهیزیه رو گذاشتم رو پول همسرم خونه خریدیم شریکی 

قرار شد وسیله هارو اون بخره دیگه ولی حقوقشم الان کمه تازه ۲۷۰ میلیون هم بدهی داریم 

خوشحال میشم پیجمو فالو کنی harfline_s 🥲💚

من پیش دکتری که میرم پیشش وکارش عالی بوده شنیدم وحتی توی پیام هاش که توی کانالش میزاره میخونم وبهش ...

عزیزم هر چیزی و به اسلام نچسبونید، واقعا دید دیجران و به دین بد میکنید،گناه داره....به نتیجه حرفاتون دقت کنید

برادرم مطالعات حدیثی داره اینو بهش گفتم چشاش گرد شد. آخه این چه حرفیه آخه؟ 

وقتی نمیشه اینجابازش کرد پس از اول اون حرف و نمیزدی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید
خیلی استرشو دارم چون پول جهیزیه رو گذاشتم رو پول همسرم خونه خریدیم شریکی قرار شد وسیله هارو اون بخره ...

زیاد سخت نگیر 

چیزای واجب رو بخر فقط

من خیلی چیزا خریدم 

اکثرا هم غیر واجب!

ولی از من به تو نصیحت 

فقطططط چیزای تو چشم و واجب بخر

خیلی استرشو دارم چون پول جهیزیه رو گذاشتم رو پول همسرم خونه خریدیم شریکی قرار شد وسیله هارو اون بخره ...

ببین تجربه من اینکه یه دست چدن کاملا کافیه

با دوتا روحی دم دستی.

بیشتر ببینید
😑پس الکی خریدممممممممم🤣

آره

من چندن هام دوساله تو کارتنِ

بیشتر ببینید