2777
2789

گنجشک‌ها از ۴-۵ صبح سر این که چه‌کسی بره برای سحری نون داغ بگیره دعوا می‌کنن؛ وگرنه این حجم از جیک‌وصدا هیچ دلیل منطقی دیگه‌ای نداره‌

کاربر آقا 🙌    بی‌خبر از دو جهانم، هنری بهتر از این؟ ️

😂😂😂😂😂🤦کجای کاری تازه ما خروس ومرغ همسایه مون آورده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😂😂😂😂😂🤦کجای کاری تازه ما خروس ومرغ همسایه مون آورده

عهههههه🤣🤣🤣🐔🐓

ما هم توی روستا همسایه هامون و.... دارن 😅

عاشق صدای خروسم

واییی خوب شده اصلا وضعیه 😂اینم بنده خدا از جایی برای بچه هایش اوردن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عهههههه🤣🤣🤣🐔🐓ما هم توی روستا همسایه هامون و.... دارن 😅

😂😂😂😂صبح نمی‌خواین همش صداس خوبه ولی ظهرا خصوصا خروس ه 🤦🤦

😂😂😂😂صبح نمی‌خواین همش صداس خوبه ولی ظهرا خصوصا خروس ه 🤦🤦

ببین من یبار کلاس آنلاین داشتم خونه مامان بزرگ بودم خدایااااا🤣😂 صدای گاو و خروس نزاشت من ادامه بدم 

ببین من یبار کلاس آنلاین داشتم خونه مامان بزرگ بودم خدایااااا🤣😂 صدای گاو و خروس نزاشت من ادامه بدم

😂😂😂😂 واییی شلوم شلوایی بوده اونجا خوبیش اینکه میدونی صبح شده صبحونه اول صبح میخوری اون میچسیه

😂😂😂😂 واییی شلوم شلوایی بوده اونجا خوبیش اینکه میدونی صبح شده صبحونه اول صبح میخوری اون میچسیه

آره 😂😂 اهووووم دقیقا کلا غذا توی روستا و طبیعت میچسبه

عاشق روستام خودم ، از ماه بعدی می‌خوام شروع کنم یه خونه بسازم برای همیشه اونجا زندگی کنم

آره 😂😂 اهووووم دقیقا کلا غذا توی روستا و طبیعت میچسبهعاشق روستام خودم ، از ماه بعدی می‌خوام شروع ک ...

عزیرم به سلامتی دلخوش تن سلامت بسازی توش زندگی کنید غذاهای دلچسب بخورید

عزیرم به سلامتی دلخوش تن سلامت بسازی توش زندگی کنید غذاهای دلچسب بخورید

خیلی خیلی ازتون ممنونم 🙏 😊 

ایشالا شما هم همیشه موفق باشید 🌱