2777
2789
عنوان

امروز رفتم ساحل به شدتتتتتت کثیف بود🤬پوشک کثیفو انداختن تو ساحل

| مشاهده متن کامل بحث + 2996 بازدید | 146 پست
والا من نوار بهداشتیم دیدم😫😫😫واقعا خیلی بعضیا بیشورنمثلا میری توالت میبینی سطل زباله تا کله پره.ب ...

امسال بهمن ماه رفتیم بندرعباس توساحل نوار بهداشتی کثیف پوشک بچه تو توالت عمومی کنارسطل یه عالمه نواربود بیچاره کارگرشهردای همش درحال جمع کردن بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عین حرف شما رو زدم گفتن وظیفه شهرداریه بیاد جمع کنه یعنی وظیفه ایشون و امثالشون ریختن بود شهردار ...

نمیدونم تو چجور خانواده و محیطی زندگی میکنن که مسولیت کاراشونو دیگران بر عهده میگیرن 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

اینا همونان ک تو جوب میشینن غذا میخورن

اتفاقا

اینا همونایین که تو خونه هاشون یه پر پشه رو زمین نیست همیشه اهل ادا و اطوار و افاده‌ان و ادعای وسواسی دارن

ولی گاز معده‌س والا

تو طبیعت ذات واقعی شونو رو میکنن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
من ک خیلی سالهههههه شمال نیومدم دیگ مسافرت میریم جنوبولی دریاهاش انصافا تمیزهکیشقشمبندربوشهرهیچکدوم ...

کلا جنوب دریاش قشنگ تره من اونجا بیشتر دوست داشتم مخصوصا قشم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من ک خیلی سالهههههه شمال نیومدم دیگ مسافرت میریم جنوبولی دریاهاش انصافا تمیزهکیشقشمبندربوشهرهیچکدوم ...

یکی از دلالیش ریختن آب رودخونه های زرجوب گوهر رود به دریاست که آب بیمارستان ها و فاضلاب شهری در برمیگیره  

امسال که انگار کیشم نابود کردن 

ولی خب به کیش و قشم و اینا خیلییی بیشتر میرسن کلا 

من همیشه تصور دیگه از شمال داشتم. اخه مردمش خیلی مدعی تمیزی بودن. تا اینکه امسال اومدم انزلی و دیدم ...

کار بعصی از مسافرای بی فرهنگه نه مردمش

جنوبم که تازگیا تعطیلات عید مسافر پذیر شده به نظرم به زودی همین میشه

متاسفانه فرهنگ خیلی از هموطنا در این زمینه ها خیلی پایینه

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید

شما میگی پوشک و .... من خودم دیدم طرف از ماشین گردن قیمت پیاده شد ، پرتقال دستش بود، پوست پرتقال رو کند ، ریخت کنار ماشین تو خیابون ...از بس لجم گرفت ،،،رفتم بهش گفتم با عصبانیت چقدر بیشعوری اخه. پوست پرتقال رو خبر مرگت بریز تو ماشین خودت ...چرا میریزی تو خیابون اخه ....تا اومد حرفی بزنه ..گازو گرفتم رفتم 😁