2777
2789
عنوان

شوهرتون چی گفت که باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 57 پست
مرداچرا انقد بی درک و فهمن واقعا😑شوهرم من سریچیزایی ازم طلبکار بود و دعوا راه مینداخت که بخدا ادم خ ...

🤦‍♀️انگار همشون همینن خواهر.باید بسوزیم و بسازیم .انگار بچن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی بگردم خیلی ناراحت شدم🥲روحش شاد باشه

مرسی گلم خدا شمارم شاد کنه🫀

رهگذریم و دنیا از آن ما نیست …!                                                   سعی کن جوری زندگی کنی که زمانی که نام مهربان می آید یاد تو بیافتند . برای شادی روح خواهرم و شادی دلم اگه دوست داشتی لطف کن و یه صلوات بفرست 🫀

بیشتر ببینید
عمرااااا از این کلمه بسوز و بساز متنفرممن هیچوقت به پای همچین مردی نمیسوزم

زنا به خاطر بچشون هر کاری میکنن.....

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
😅اینا برا اوایل ازدواج و نامزدی بود.الان فقط موقع نیازش از این حرفا میزنه .کاش میشد آدم ازدواج نمیک ...

کاش مجردها اینا رو بخونن .اعصابم خرد میشه وقتی میببنم ابجور التماس میکنن که براشون دعا کنیم به عشقشون برسن.نمیدونم کمی این مطالب رو در مورد متاهلا نمیخونن تا سر عقل بیان و بببین تو این روزا ازدواج تهش چی میشه