2777
2789
عنوان

شوهرتون چی گفت که باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 57 پست
چه مرد خوبی بوده تازه ازدواج کردن یا خیلی وقته

اونموقع ۳ سال بود ولی الان ۵ ساله دختر ۶ ماهه داره 

الان ۳۰ سالشه و من هنوز ازدواج نکردم🥲

رهگذریم و دنیا از آن ما نیست …!                                                   سعی کن جوری زندگی کنی که زمانی که نام مهربان می آید یاد تو بیافتند . برای شادی روح خواهرم و شادی دلم اگه دوست داشتی لطف کن و یه صلوات بفرست 🫀

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مال منم همینه سر و ته حرفاشم اینه جدا شیم !

واقعا؟؟ خب اینجوری که خیلی سخته زندگی کردن

من تازه مهرمو گذاشتم اجرا اما توان اینکه این راهو ادامه بدمو ندارم اصلا خدا خودش کمکم کنه🥲

عزیزم اینجوری که تعریف کردی منم ذوق کردم😍😂

😅اینا برا اوایل ازدواج و نامزدی بود.الان فقط موقع نیازش از این حرفا میزنه .کاش میشد آدم ازدواج نمیکرد

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اونموقع ۳ سال بود ولی الان ۵ ساله دختر ۶ ماهه داره الان ۳۰ سالشه و من هنوز ازدواج نکردم🥲

امیدوارم هرچه زودتر با ی مرد خوب ازدواج کنی😍

ولی خوشبحالت که تا الان ازدواج نکردی من همیشه حسرت میخوردم که چرا زود ازدواج کردم

امیدوارم هرچه زودتر با ی مرد خوب ازدواج کنی😍ولی خوشبحالت که تا الان ازدواج نکردی من همیشه حسرت میخو ...

من ۱۸ سالمه خیلییییی زوده تازه دارم دانشگاه میرم ولی هر بار به زندگی اونا نگاه میکنم یاد مرگ خواهر کوچیکترم می افتم

رهگذریم و دنیا از آن ما نیست …!                                                   سعی کن جوری زندگی کنی که زمانی که نام مهربان می آید یاد تو بیافتند . برای شادی روح خواهرم و شادی دلم اگه دوست داشتی لطف کن و یه صلوات بفرست 🫀

بیشتر ببینید
😅اینا برا اوایل ازدواج و نامزدی بود.الان فقط موقع نیازش از این حرفا میزنه .کاش میشد آدم ازدواج نمیک ...

وای اینم خیلی منو آزار میداد که مثل ی حیوون فقط موقع نیازش میومد سمتم و باهام خوب بود

اره واقعا تا قبل ازدواج ادم ی تصور دیگه ای داره از همه چی🥲

من ۱۸ سالمه خیلییییی زوده تازه دارم دانشگاه میرم ولی هر بار به زندگی اونا نگاه میکنم یاد مرگ خواهر ک ...

خب در اینده الان زوده واقعا🥲😂

عزیزم خدا رحمتش کنه چرا یاد اون میوفتی؟ 

وای اینم خیلی منو آزار میداد که مثل ی حیوون فقط موقع نیازش میومد سمتم و باهام خوب بوداره واقعا تا قب ...

اره انگار همشون همینن!

بعد ازدواج دیگه واسه هم تکراری میشن .این بچه هاهم زندگی و آرامش رو از آدم میگیرن.همسرم الان با حالت طلبکارانه گفت چرا نمیخوابونیشون😐خب نمیخوابن چیکار کنم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خب در اینده الان زوده واقعا🥲😂عزیزم خدا رحمتش کنه چرا یاد اون میوفتی؟

خب خواهرم ۶ ساله بود که در اثر اتفاق خیلی تلخی که برامون افتاد جونشو از دست داد همیشه با شیرین زبونی می گفت من وقتی مامان شدم شما بچه هام باشین ولی یه سال بعد زندگی ما تلخ و تاریک شد

بیشتر ببینید
اره انگار همشون همینن!بعد ازدواج دیگه واسه هم تکراری میشن .این بچه هاهم زندگی و آرامش رو از آدم میگی ...

مرداچرا انقد بی درک و فهمن واقعا😑

شوهرم من سریچیزایی ازم طلبکار بود و دعوا راه مینداخت که بخدا ادم خندش میگیره بگه