2777
2789
عنوان

رویای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 166 پست
من هم هرشب زیارت عاشورا صوتی گوش میدم هم حدیث کسا خیلی وقته باصوت استادفرهمند عالیه.. یعنی اوایل بر ...

اره گلی منم ی مدت هرروز میخوندم اتفاقا با صوت استاد فرهمند خیلی دلنشین و قشنگه ایشالله ابوالفضل و امام حسین دست منو بگیره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره گلی منم ی مدت هرروز میخوندم اتفاقا با صوت استاد فرهمند خیلی دلنشین و قشنگه ایشالله ابوالفضل و ام ...

انشالله رفیق 😘😘🙃

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یکیو میشناسم بیست ساااال چشم انتظار بود

بعد 20 سال خدا یه دختر بهش داد. وای که کل طایفه شون این بچه رو میزارن رو چشمشون اینقد که براشون عزیزه

ان شالله خدا ب شما و همه منتظرا بچه ای بده که نور چشمی تون بشه

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
منم پلیپ داشتم قبلا برداشتم کیست تخمدان تنبلی پریودی نامنظم تو تلتکست شبکه دو پیاز درمانی رو دیدم ام ...

😁😁😁 اتفاقا ی نفرم فک کنم همینجا گفت  پیاز درمانی کرده جواب گرفته همسرم مشکل اسپرم نداره بازم بخوره مویز؟؟؟

شما چند سال ناباروری داشتید؟

من هم ندارم IVF هم کردم نشدامروز رفته بودیم خونه خواهر شوهرم .به من و شوهرم عیدی داد .فکر کنم چون ه ...

اخی عزیز دلم ناراحت شدم واقعا خیلی سخته چن سال ناباروری دارید مشکلتون چیه 

از ترشی و سرکه سیب ترش و شیر هم کمتر استفاده کنین خودتم موقع ظرف شستن حتما پیشبند ببند اگه تونستی شک ...

گلی من حتی آجر میذارم گرم میشه میشینیم روش برای اینکه رحم گرم شه نمیدونم چرا نمیشه