2777
2789
عنوان

رویای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 167 پست
شما خوردی نتیجه گرفتی؟؟؟

ازخدابخاه باگریه والتماس بگو هدیه بهت  استغفار زیاد بکن 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه تولدم این هدیه روگرفتم از خدا 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

عزیزم مبارکه گلم

فداتشم انشالله قسمت شما

چشم حتما بخدا میگم کلی

اون ماهی ک باردار بودم من نمیدونستم هم لیزر رفتم هم باشگاه میرفتم بعد باشگاهم هرروز یه ربع طناب میزدم فکر کن..

ولی هرروز دمنوش نعنا میخوردم واون ول وومن و معجونم دوسه روز یبار  وحذف قند 

راجب دمنوشنعنا سرچ کن عجیب تخمدانارو فعال میکنه

چشم حتما بخدا میگم کلی

چله زیارت عاشورانذر کن عااالی جواب میده برای حاجت روایی

عزیزمممم 🥲♥️

چله سوره مریم بگیر .

نذر کن و برای شیرخوارگاه شهرتون شیر خشک بخر.

توسل کنید به باب الحوائج شش ماهه حضرت علی اصغر و حضرت رقیه ♥️

نماز شب هم بخونو توی قنوت دعا کن ♥️🤲🏻

ان شاالله به حق این شب های عزیز دامنت سبز بشه 💚 

تاپیک نماز شبم اگه دوست داشتی پیام بذار به یادت باشم💚

اگر نا امید شدید و از خدا غافل تاپیک آخر منو رو بخونید ((الوعده وفا))《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید