2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میترسم از ابیلیشن زندگیمو نابود کرده شمام افت ضربان قلب داشتین

بابا ترس که نداره اصلا ، اصلا با این که هوشیاری هیچ چیزی متوجه نمیشی . نه من ازم بی علائم بود . ولی دیگه دکتر گفت باید عمل کنی . یه شب رفتم بیمارستان سوزوندم صبح اول وقتم مرخص شدم . اون شب ما چهار تا عمل کردیم . هر چهار تل موفق

بابا ترس که نداره اصلا ، اصلا با این که هوشیاری هیچ چیزی متوجه نمیشی . نه من ازم بی علائم بود . ولی ...

خوشبحالت من نابود شدم علامم داره چندسالت بود عمل کردی کجا عمل شدی

یک تو یک عمر مرا بس است... ️
خوشبحالت من نابود شدم علامم داره چندسالت بود عمل کردی کجا عمل شدی

بیمارستان سینا اصفهان . دو سال پیش ۲۸ سالم بود . منم خیلی میترسیدم . میترسیدم فوت بشم و این حرفا . ولی واقعا عمل ترسناک و خطرناکی نیست . عمل کن راحت بشی . چه علائمی داری

بیمارستان سینا اصفهان . دو سال پیش ۲۸ سالم بود . منم خیلی میترسیدم . میترسیدم فوت بشم و این حرفا . و ...

تپش شدید میگیرم یکم گرمم بشه،گاهی افت ضربان قلب خیلی سخته واسم با اینکه دارو میخورم بازم اذیتم

بیمارستان سینا اصفهان . دو سال پیش ۲۸ سالم بود . منم خیلی میترسیدم . میترسیدم فوت بشم و این حرفا . و ...

من از عوارض بعدش و از مردن میترسم میگن ی دارو بهت میدن موقع عکل تپشتو خیلی بالا میبرن

هزینش چقدر شد

خصوصی بود . ۲۶ میلیون . ۱۰ میلیون بیمه داد. ببین بیمارستان دولتی نوبت بزن . یکم طول میکشه نوبت شه ولی اون سال من دیگه عجله کردم که زود راحت بشم والا همون سال چمران ۷ تومن بود .چه قرصی میخوری

من از عوارض بعدش و از مردن میترسم میگن ی دارو بهت میدن موقع عکل تپشتو خیلی بالا میبرن

بله برای اینکه کانون اضافه رو پیدا کنن هم ضربان میره بالا هم فشار خون . اما همه چیز تحت کنترل. حتی دکتر و پرستارا بات شوخی میکنن میخندی . نترس .هیچ چیزی متوجه نمیشی . من خیلی ترسو بودم تازه و هی گریه ولی واقعا الکی خودمو اذیت کردم

یکی از اطرافیانم 

یه عمل شببه آنژیو گرافی ده دقیقه ای تموم شد 

بدون بیهوشی 

فقط بیحسی موضعی 

با بیمه سلامت حدود ۳۰۰ ۴۰۰ هزار تومن چند سال پیش 

هیچ استراحت و نقاهت اینا هم نداشت

حتی سوراخ های روی کشاله رانش در حد بخیه خوردن هم نبود خیلی کوچیک در حد عدس کوچیکتر

اصلا ترس نداره

بله برای اینکه کانون اضافه رو پیدا کنن هم ضربان میره بالا هم فشار خون . اما همه چیز تحت کنترل. حتی د ...

دقیقا منم شدید ترسوام یعنی میگم قبلش سکتم میرنه