2777
2789
دقیقا منم شدید ترسوام یعنی میگم قبلش سکتم میرنه

اصلا حین عمل استرس داشته باشی و بترسی خیلی خوبه . چون دکتر با ضربان بالا زودتر کانون پیدا میکنه و میسوزونه و تمام . یعنی این جوریه که حتی نگران ترسو و استرسی بودنت هم نباش .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا حین عمل استرس داشته باشی و بترسی خیلی خوبه . چون دکتر با ضربان بالا زودتر کانون پیدا میکنه و می ...

شوهرخرمم نمیزاره عمل کنم میکه میمیری

یک تو یک عمر مرا بس است... ️
من اگه فلفل بخورم دیگه نابودم خیلی ززنگ بودی عمل کردی خوشبحالت

برد خواهر خودت رو راحت کن . میری سالم . سالم میای بیرون ‌ . مرگ و زندگی دست خداس . اونقد هستن کسایی ‌که پا از خونه میذارن بیرون و سالم سالم هیتن و تموم . اونقدر کسایی بودن که سخت ترین بیماریا رو شکست دادن و الان راحت زندگی میکنن . میخوام بگم یه رگ کوچولو این حرفا رو نداره . چون اسمش قلبه میترسی والا از عمل بینی خطرش کمتره