2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 12224 بازدید | 532 پست
عزیزم رفلاکس داره ساشه ی امپرارول است باید بخوره هر بار نصفش رو با یه قاشق آبجوش جوشیده ی سردالبته د ...

اگه رفلاکس الرژیک باشه با امپرازولم خوب نمیشه ینی اول باید الرژیشو درمان کرد و رفلاکسم با دارو کنترل کرد

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
اگه رفلاکس الرژیک باشه با امپرازولم خوب نمیشه ینی اول باید الرژیشو درمان کرد و رفلاکسم با دارو کنترل ...

من پسرم واقعا اذیت بود خوب شد باهاش تا دوسالگی به بعد بهتر و بهتر شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما میبرمش

حتما عزیزم ببرش انشالله بهم خبر خوش بده که خوبه و شیر خودت رو خوب و عالی میخوره.امروز کمی سینه رو بیشتر نگه دار دهنش پسر منم ریفلاکس و کولیک داشت دکتر گفت هم خودم بشینم موقع شیر دادن هم بچه رو طوری بغل بگیرم انگار کمی نشسته و داره شیر میخوره و هر چند دقیقه حتما آروغش رو بگیرم که خیلی بهتر شده بود .پسرم شیر می‌خورد اما کولیک و شکم درد داشت خیلی گریه میکرد‌.

رفلاکس داره بچه اولمم رفلاکس داشت شدید تر از این هر چی بردمش دکتر با هیچ دارویی خوب نشد تا به غذا اف ...

سلام عزیزم ببخشید شکم بچه چهار ماهه چند بار در روز کار میکنه

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨

سرشیشه رو عوض کن

قدیمی ها میگفتن کام رو باید بردارن یا همچی چیزی.  موقع تولد تو بیمارستان ی کاری انجام میدن شاید انجام ندادن یا یادشون رفته.اونقدر متخصص اطفال ببر تا متوجه بشن بچه چه مشکلی داره ک نمیتونه پستونک شیشه رو بگیره

با قاشق کوچولو کم کم بده میتونه بخوره ولی ازین دکتر به اون دکتر ببر تا متوجه بشن

الان ده دوزاده روزه دارم قطره پرو بیوتیک میدم از امروز هم رژیم گرفتم چیزایی که گاویه نمیخورمخدا کنه ...

لبنیات هم نخور انشالا خوب میشه 

شیر خودت یه چیز دیگه س شیر خشکیش نکن 

عزیزم رفلاکس داره ساشه ی امپرارول است باید بخوره هر بار نصفش رو با یه قاشق آبجوش جوشیده ی سردالبته د ...

بچه من پستونک نمیگیره که 

شیشه شیر ارتودنسی هم داشت نخورد شیشه شیر ساده گرفتم اونم نخورد 😭