2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 11639 بازدید | 493 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعا اشتباهه بچه دوم من خیلی پشیمونم ولی چه کنم نمی تونستم سقطش کنم 😔😔😔

عزیزم بچه رفلاکسی خیلی سخت تر از بچه معمولیه حق داری ولی قول میدم سال دیگه این موقع همه مشکلاتش حل شده باشه الان خسته ای اینو میگی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

عزیزم بچه دو ماهه خیلی ضعیفه حتما ببرش دکتر فوق تخصص گوارش اطفال.خدای نکرده چیزیش نشه به شیر خشک و این حرفا نیست شما شیر داری .بچه اگه میلش بکشه میک میزنه حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت باید آروم آروم هر وعده خوردن شیرش طول بکشه.پشت گوش ننداز ببر دکتر خوب بچه رو عزیزم انشالله چیزیش نیست

عزیزم بچه رفلاکسی خیلی سخت تر از بچه معمولیه حق داری ولی قول میدم سال دیگه این موقع همه مشکلاتش حل ش ...

بچه اولم چهار سالشه هنوزم درگیر غذا خوردن و وزن گرفتنشم 😭😭😭😭😭

میشه بگید چی براش تجویز کرد ببینم ویزیت انلاین داره

خودم رژیم یا شیرخشک اپتامیل پپتی که من شیرخشک دادم

دو تا دارو دست ساز داد که یکیش قبل شیر یکیش بعد شیر بود از خانواده امپرازول بودن و ضد رفلاکس

چند وقت پیش دکتر به بچم‌گفت اگه سرفه هاش ادامه دار باشه. دچار آسم میشه با متخصص کودکان درمیون گذاشتم گفت. بچه هایی که شیر مادر میخورن احتمال ابتلابعدا ب آسمشون کم هست برام خیلی جالب بود. .

برای رفلاکس هم. ب تغذیه خودتون دقت کنید  چیرای نفاخ و تشدید کننده نخورید مثل سیر پیاز سسبزی کاهو  و...ارومتر میشه از هر دوسینه نوبتی بهش شیر بدین. با قاشق و قطره چکون هم امتحان کنید 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
بچه اولم چهار سالشه هنوزم درگیر غذا خوردن و وزن گرفتنشم 😭😭😭😭😭

منم بچه اولم همینطوری بود اما الان که ۶ سالشه هنوزم کم میخوره اما قد و وزنش نرماله بچه های رفلاکسی کلا کم اشتهان و ما باید بپذیریم اما بچه شما الان دارو و درمان نیاز داره 

بخدا بچت خوب بشه انقدر قشنگ شیر میخوره و میخوابه ...من حسرتم بود بچم مثل بچه های معمولی شیر بخوره. بعد که شیرش رژیمی شد انقدررر خوب شد و الان یک سال و نیمشه دیگه شیر گاوم میخوره همه چیش خوب شد

عزیزم رفلاکس داره ساشه ی امپرارول است باید بخوره هر بار نصفش رو با یه قاشق آبجوش جوشیده ی سرد

البته دکتر ببر خودش تجویز می‌کنه

شیشه شیر ارتودنسی بخر میخوره من گرفتم ده ماهگی خورد چون مثل پستونک بود سرش

ممنونم اینا رو حتما رعایت میکنم

خواهش میکنم. بستی هم شیرو خوشمزه می‌کنه بچه میلش بیشتر میشه.  

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "