2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 11639 بازدید | 493 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید گلو عفونت کرده

سرما خورده بود اصلا این بی اشتهایی از همون سرما خوردگی شروع شد دارو دادم خوب شد 

ولی بعد اینکه خوب شد باز اشتها نداره دکتر معاینش کرد گفت علائمی نداره نه خس خسی نه چیزی 

باید دو ماه قطره پروبیوتیک بهش بدی و خودتم اصلا محصولات لبنی نخوری حتی کره و شکلات بجاش ارده و شیره ...

الان ده دوزاده روزه دارم قطره پرو بیوتیک میدم از امروز هم رژیم گرفتم چیزایی که گاویه نمیخورم

خدا کنه بچه منم خوب شه

بچه اول خودم شیر خودمو خورده که الان تو ۰هل روز سه بار سرما خورده تو همین چهل روز اخیر بنظرم ربطی به ...

اره وزنش خوبه ولی خب همش زمستون که میشه من همش تو دکترم 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
شیر مادر خیلی برای بچه خوبه به اندازه چند تا واکسن برای بچه ارزش داره اینکه بچه ایمنی بدنش قوی بشه خ ...

خب من تجربه بچه اولمو دارم وزن نگرفت و هنوزم که هنوزه وزن نگرفته و همیشه هم مریضه با یه باد سرما میخوره تو ۴ سالگی ۱۱ کیلوه اونم با کلی تلاش شده ۱۱ کیلو پنج کیلو کمبود وزن داره 

برا همون میخوام دومی شیر خشک بخوره هر جور شده وزن بگیره