2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 11737 بازدید | 494 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بزار خوب گشنش بشه مجبور بشه میخوره 

شیشه شیر چیکو یا اونت بگیر براش

پستونک هم بهش بده که کم کم شیشه شیر بگیر

شیر اپتامیل نزدیک تریپ شیر به شیر مادره اینو بدی بهتره 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید سخت، اما امید است به پایانی زیبا  ...🌱#تیکر_هدف

سلام اسی

چندتا سایت بهت میدم ویزیت انلاین دارن  

ادرسشو سرچ کن در گوگل

( سایت دکترساینا انلاین)

(سایت دکتورتو انلاین)

(سایت ایزوویزیت) 

متخصص مربوطه رو پیدا کن از سایت هاشون  

بردمش متخصص اطفال بهش زینک داد برا اشتهاگفت چیزیش نیست اتفاقا گفتم گاهی انگار نفسش به سختی میاد گفت ...

پسرمنم رفللکس داشت ووزنش پایین بود بردم دکتر براش به جای آ د مولتیویتامین نوشت وداروی امپرازول، اصلا زینک ندادحالاپسرمن باوجود شیرخوردن وشیرکمکی 40،50روز اول رشدنداشت

اما برااینکه شیشا شیروبگیره سرشیشه روشیرین کن مثلا نبات بریز تو آب غلیظ شیرین بشا سرشیشه رو بزن بهش بده دهنش، 

مسئله دوم اینکه شیرخشک مخصوص رفلاکس بگیر من به پسرم ب ب لاک ای آر میدادم بهتربود، پسررمنم بعدشش ماهگی هرکاری کردم شیشه شیرنگرفت هرچندچون وزنش یهویی رفته بودبالا گفتن دیگه نده

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

باید دو ماه قطره پروبیوتیک بهش بدی و خودتم اصلا محصولات لبنی نخوری حتی کره و شکلات بجاش ارده و شیره و تخم مرغ و این چیزا رو بخور خوب میشه 

حتما تشک شیب‌دار بذار براش گناه داره طفلک چقدر اذیت میشه  تو رو خدا اینکارا رو که گفتم بکن پسر منم اینجوری بود بعد دوماه کامل خوب شد اگر دل درد هم داشت قطره کولیکز آلمانی بده بهش 

سلام عزیزم مرکز مشاوره مامایی رویش رو اینستا سرچ کن مشاوره شیردهی دارن

ان‌شاءالله خیلی زود مشکلت حل بشه

«پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.هر کس که من مولا و صاحب‌اختیار او هستم علی نیز مولا و صاحب‌اختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩) علی امام من است و منم غلام علی...#حیدریم  
بیشتر ببینید