2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش افسرده شه بعد بیکار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 111 پست
چیکار کنم افسردس دلم میسوزه تو باتلاقه .بیمعرفتی نیس رهاش کنم؟

باهاش اتمام حجت کن ببین به خاطرت تغییری میکنه یا نه

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم چقد مثل همیم..... منم تو فکر طلاقم ولی سه تا بچه دارم همش بفکر اونام.... شوهر منم بیکار شده یه ...

دقیقا شوهرمنم میگه من دوسدارم بهترینلرو برات فراهم کنم درحالی ک قهر کردنی تا ۴ ماه قهرمیمونه و کینه میگیره... بمنم میگه اگه کارم جواب نره تو که هیچ زندگیو تموم میکنم... تو عم حس دلسوزی داری؟

باهاش اتمام حجت کن ببین به خاطرت تغییری میکنه یا نه

حس تزس دارم در هردو صورت. اگه بمونم مطمعنم با اطمینان خاطر نمیتونم بچه بیارم شاید ۵ سال دیگه دوباره بیکار شه . وجدانمم نمیزاره رهاش کنم کمک نیاط داره ولی گاردشو پایین نمیاره

خدا صبرت بده ایشالا درست بشه 

یکیو میشناسم اونم شوهرش همه چیو ب باد داد خودش کار میکنه جمع کرده دوتا بچه داره فقط شوهره میاد و میره تو خونه ب اسم شوهر زنه جمع کرده خودشو خونه ماشین و ارایشگاه زده برا خودش بچهاش الان بزرگ شدن واقعا سخته

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹
اره واقعا خودمپ قبول دارم ولی فک میکردم بالغه نیاز نیس مثل والد کنترل کنم

خودتو سرزنش نکن

ولی بهش تلنگر بزن 

بگو فرصت میدم بری سر کار وگرنه حدا میشم

بگو کارم بخاطر درامدش نمیگم بخاطر رابطه مون زندگیمون

دقیقا شوهرمنم میگه من دوسدارم بهترینلرو برات فراهم کنم درحالی ک قهر کردنی تا ۴ ماه قهرمیمونه و کینه ...

آخخخخخ اونم همین حرفارو میزنه... آره منم پونزده سال کنار اومدم خیلی آدم خوبیه ولی خیلی درونگراس با کسی حرف نمیزنه منم افسرده شدم دیگه نمیکشم ... من تا آخر فروردینی بهش مهلت دادم اگه کار پیدا کرد بهتر اگه نکرد درخاست طلاق میدم.... واقعا دیگه کم اوردم میگرن عصبی گرفتم هر روز سردردم

زندگی منم دقیقا مثل تو بود الان ۱۵ روزه که کل وسایل و اثاث خونمو جمع کردم و رفتم حتی سه زنگم نزده بب ...

منم یبار چشممو عمل کردم یه هفته مادرم مراقبت کرد حتی با پستمم حالمو نپرسید