2777
2789
عنوان

خانواده ی همسرتون چقدر رو زندگیاتون تاثیر داره❤️‍🩹❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 84 پست
قصدت اینه چهره مذهبی هارو خراب کنی ؟منم مذهبیم ولی اصلا فضول زندگیه بقیه نیستم که بخاطر شون با شوهرم ...

چه ربطی داره

از این میسوزم شوهرم تظاهر میکرده مذهبیه و بشدت خواهراشو تشویق میکنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیییلی متاسفانه. خیییلی اثر دارن و همش هم تقصیر شوهر نافهمم هس. 

اگه شوهرت مذهبیه و خوبه احتمالا می تونی طاقت بیارس. ولی اگه شوهرت هم رفتارشمثل خانوادش هس و شما هم خیلی رو این مسایل حساسی کار برات سخت میشه

روی همسرت دقت کن ببین اون از این اخلاقا نداره؟

خیلی تشویقشون میکنه

خیلی زیاد، حتی علنن دست خواهراشو میفرسته خونه هاشون شب میمونن

از این میسوزم همسرم فقط تظاهر میکرده جلوم‌🥲❤️‍🩹

چه ربطی دارهاز این میسوزم شوهرم تظاهر میکرده مذهبیه و بشدت خواهراشو تشویق میکنه

شما نوشتی من مذهبیم شوهرمم مذهبیه حالا خواهر شوهرا یا خانوادش هر چی هستن باشن خدا ان شالله هدایتشون کنه بخاطر اونا که نباید زندگی من تحت تاثیر قرار بگیره 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
خیلی تشویقشون میکنهخیلی زیاد، حتی علنن دست خواهراشو میفرسته خونه هاشون شب میمونناز این میسوزم همسرم ...

اگه عقدی فعلا رابطه ی کامل نداشته باش و بیشتر در مورد همسرت فکر کن اینا بعدا جنجال میشن

عزیزم اگر خود همسرتون با شما از نظر مذهبی بودن مثل همین ارتباطتونو با خواهرها و عمه ها محدود کنین، و ...

دقیقا متوجه شدم همسرمم فقط تظاهر بوده

علنن خواهراشو تشویق میکنه حتی شب میفرسته خونه های اونا

خیلی اذیتم خیلی زیاد نمیتونم اصلا کنار بیام

من چون شوهرم تک فرزنده توکل تصمیمای دوتا خانوادمون نظر میدم واونام استقبال میکنن 

منم بهشون احترام میزارم درکل بستگی داره تاثیراتشون برامن وشوهرم خوب باشه یابد اگه حس کنم چیزی اذیتم میکنه فقط به مادرشوهرم میگم نمیزارم دلخوریارو شوهرم بفهمه اونم همینطوره دوسال باهم بودیم بعد منو مادرشوهرم تنهایی راجب اینکه اگه دیر بشیم رابطمونم قشنگتر میشه ودوستیمون بهتره تصمیم گرفتیم خونه هارو جدا کنیم وبا پدرشوهرم وشوهرم حرف زدیم بعد یه ماه خونه هامون جداشدن دوساله که جداییم ورابطمونم مث قبله