2777
2789

لطفا کسایی ک جهاز فضایی خریدن نظر ندن من منظورم ی جهاز هس ک فقط وسایل ضروری و بگیرم با قیمت مناسب نمیخام اول زندگی پول ب چیزای بیخود بدم

بنظرتون با ۳۳۰وام ازدواج چقدشو باید برای کل وسایل اشپزخونه گذاش کنار؟بجز یخچال گاز لباسشویی ک با داماده

من برای مبل و سرویس خاب ۱۱۰درنظر گرفتم برای وسایل اشپزخونه کلا چقد هزینه باید بشه

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکرکنم ۱۰۰ کافی باشه اگه منظورتون برقی آشپزخونه هم هست

ببخشمش؟ اوکی چون تو گفتی میبخشمش😕🫤 خیلی صحبتات با ارزش بود😕........ از وسعت تنهاییم همینقدر بگم ؛ تنها کس من بودی و من ، هیچکس تو...💔

بنظرم سرويس قابلمه دو دست بيشتر نگيرظرف فقط اونايي كه ضروري هستوسايل دموري سمتشون نرومن خودم مجردم. ...

منم..خلوت باشه ولی کیفیت بالا بخری 

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽
چرا همه میگن یخچال گاز لباسشویی با مرده ولی خواستگار من هیچی گردن نمیگیره؟

باید از اول حتما طی میکردین همه جا پنج تیکه اس برای منم پنج تا شد

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽

تو دیجی کالا چیزهایی که میخوای بگیری رو ذخیره کن،بعد قیمتشو جمع کن

بستگی داره چی بخوای بخری،ولی در کل گرون ترینش همون یخچال و لباسشویی و گازه،بقیه کمتر میشه

چوبی هم اگه خونه ات کمد دیواری داره تکه هایی که احتیاج میشه رو بردار که بعد رو دستت نمونه،مبل رو تا جایی که میشه با فکر بچه دار شدن انتخاب کن(اگه سفید گرفتی حتما کاور بگیر براش)

یه جهاز کاربردی با خرده ریزای کاربردی حدود ۵۰۰ میشه 

لوازم آشپزخونه بستگی داره به خودتون واقعا دوست من با ۷۰ تومن جمع کرد چون فضای خیلی کوچکی بود و خیلی از دستگاه ها رو نخرید اما مقعولش حدودا ۱۱۰ میشه خیلی خاص و لوکسشم که بیشتر

تو دیجی کالا چیزهایی که میخوای بگیری رو ذخیره کن،بعد قیمتشو جمع کنبستگی داره چی بخوای بخری،ولی در کل ...

دیجی کالا قیمتش از بیرون بیشتر نیست؟

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽
شهر ما مثلا میگن تلویزیون و سرویس چوب با پسر باشه. ولی خیلی دخترا هم خودشون میبرن

اها

نه شهر ما اينجوري نيست. 

پسر بايد خونه و ماشين داشته باشه و عروسي بگيره. يه سرويس طلا سر عقد بده. يه سرويس هم عروسي

خانواده دختر هم جهاز ميدن و مراسم عقد و يه شب از شب هاي عروسي و حداقل يه سرويس طلا

🫠
دیجی کالا قیمتش از بیرون بیشتر نیست؟

هست ولی حدود قیمت دستت میاد

سعی کن کم بخری ولی مارک خوب،مخضوصا برقی هارو. من خودم ماشین ظرفشویی و سرخ کن و ماکروفر و خیلی چیزهارو برنداشتم،تو این ۴سال احتیاجم هم نشده.

ویترین برندار،فقط تو دست و پاتو میگیره و کلی خرجشه

سرویس قابلمه همون یه دست هم کافیه ولی گرانیت جنس خوب بگیر

قیمت چینی هم خیلی زیاده،اگه حساس نیستی آرکوپال بگیر

من کریستال هم ایرانی برداشتم(هیچکس نفهمید)قیمتش خیلی خیلی کمتره،بشکنه هم دلم نمیسوزه

اگه اهل دکوری قدیمی هستی مس قلمزنی از همه چی بهتره چون نمیشکنه(انشالله بچه دار بشی میفهمی چی میکم😂)