2777
2789
عنوان

عفونت واژن و کولپوسکوپی

385 بازدید | 42 پست

خانما من از دو سال پیش که نامزد کردم و باهم رابطه داشتیم عفونت گرفتم که اصلااا خوب نمیشد هرچی دکتر و دارو مصرف کردم تا اینکه پاپ و تست اچ پی وی دادم منفی بود خداروشکر فقط پاپ التهاب شدید رو نشون داده بود بعد که جدا شدم از نامزدم دیگه کلا هیچ رابطه ای نداشتم ولی بازم هرچی درمان میکنم فایده ای نداره یک دکتر گفت باید کولپوسکوپی بشی من خیلی میترسم خدایی نکرده نکنه  مشکلی داشته باشم و از کولپو هم خیلی میترسم 

عفونت زرد مایل به سبز دارم بدون بو و خارش تازگی سمت راست و چپ زیر دلم گاهی درد خفیف میگیره و ورودی واژنم تیر میکشه کسی بوده مثل من عفونت شدید و مقاوم دلشته باشه کولپو کرده باشه؟

توروخدا اگر تجربه مشابه دارید کمکم کنی بخدا تمام فکر و ذکرم شده ترس و عفونت و اینکه نکنه خدایی نکرده مشکلی دارم من ۲۴ سالمه و یک سال و نیمه جدا شدم و رابطه ندارم اما عفونت ولم نمیکنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم سالهاست از تولد پسر اولم عفونت ولم نمیکنه، یه بار زخم شد دوبار فریز کردم و کلی دارو، ۷ ماه پیش تست پاپ و hpv دادم منفی بود، ولی بازم یک ماه پیش رفتم دکتر گفت عفونت داری حالا برای من نه سبز رنگ نه خارش دارم نه سوزش ولی عفونت ولم نمیکنه آخرین بار قبل از معاینه گفت باید بری کولپو، متنفرم از دکتر رفتن، الانم مدتیه زیر دلم و کشاله رانم وحشتناک درد میکنه نمی دونم احتمالا دوباره از عفونته، از زن بودن متنفرم

منم سالهاست از تولد پسر اولم عفونت ولم نمیکنه، یه بار زخم شد دوبار فریز کردم و کلی دارو، ۷ ماه پیش ت ...

اگر رنگ عفونتت سفیده و قارچی نیست مدلش و درد و سوزش نداری شاید ترشحات طبیعی بدنت هست 

اگر رنگ عفونتت سفیده و قارچی نیست مدلش و درد و سوزش نداری شاید ترشحات طبیعی بدنت هست

اخرین بار که ۷ ماه پیش رفتم فوق تخصص انکولوژی تا معاینه کرد گفت وحشتناک عفونت داری فورا تست hpv و پاپ نوشت، و گفت اگه یه زمانی زخم داشتی قطعا hpv هم داری که خداروشکر تست منفی بود بماند روزگارم سیاه شده بود تا جوابش بیاد، یک ماه پیش که رفتم دکتر دیگه گفت عفونت باکتریایی داری ایقدم که اون دکتر گفته حاد نیست دارو داد بهم ولی درد زیرشکم و کشاله ران ولم نمیکنه هر روز به مردن فکر می کنم خسته شدم از این وضعیت

اخرین بار که ۷ ماه پیش رفتم فوق تخصص انکولوژی تا معاینه کرد گفت وحشتناک عفونت داری فورا تست hpv و پا ...

منم خسته شدم حالم بده بدبختی اینه من دوران نامزدی که رابطه داشتیم گرفتم و بعدشم جدا شدیم و الان تنها بار همه اینارو دارم به دوش میکشم و همه دکتر و اینا هم تنها میرم و از کولپو مثل چی میترسم 

منم خسته شدم حالم بده بدبختی اینه من دوران نامزدی که رابطه داشتیم گرفتم و بعدشم جدا شدیم و الان تنها ...

من اگه از عملش نمی ترسیدم رحمم رو درمیاوردم تا فکرم آزاد بشه، زندگیم داغون میگذره، هیچی خوشحالم نمیکنه، بهترین اتفاق برای من فقط چند لحظه دلخوشی داره، دارم روانی میشم

من اگه از عملش نمی ترسیدم رحمم رو درمیاوردم تا فکرم آزاد بشه، زندگیم داغون میگذره، هیچی خوشحالم نمیک ...

واقعا خیلی افسرده شدم همش دلم میخواد گریه کنم به حال خودم