2777
2789
عنوان

دوستم خیلی پولداره ولی حتی آبم به صورتش نمیزنه 22سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 31 پست

اهان مگه نوکیسه هست دائما بره لباس بخره و ثروتشو بکنه تو چشم مردم 

در ضمن من اصلا خوشم نمی اومد و هنوزم خوشم نمیاد کسی در مورد تیپم نظر بده یا ارایش کردنم 

با غلتک از روشون رد میشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها.. هم سیاه بود هم چاق هم کثیف.. طرز فکرتو عشقهه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
آخه اینهمه پولداره پولاش برا چیشن میخواد یمیره بزاره رو قبرش

بنظرم توهم پولاتو جمع کن پیش یه روانشناس برو شاید حسودی و فضولیتو درمان کرد و یکم شعور حرف زدن بهت یاد داد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اهان مگه نوکیسه هست دائما بره لباس بخره و ثروتشو بکنه تو چشم مردم در ضمن من اصلا خوشم نمی اومد و هنو ...

نوکیسه نیست من توقع ندارم مثل ندید بدیدا هی ثروتشو به چشم بکشونه ولی لااقل یکم شیک باشه  اونکه دستش میرسه 

اها.. هم سیاه بود هم چاق هم کثیف.. طرز فکرتو عشقهه

خب دخترایی که رنگ پوست اونو دارن همیشه آرایش میکنن اون چون ارایش نمیکنه بین این دخترا چهره اش بی روح میشه و تیره تر هم به نظر میاد 

خانوادش چجورین؟ مثل خودشن؟

خیلیییی پولدار  آجیش خارج از کشور زندگی میکنه  ندیدمش ولی  مامانش یه خانم باحجابه مامان و باباش هر دو شاغلن آجیشم شاغله  مامانش ارایش نمی کرد ولی تمیز بود زن خیلی خوبی بود 

خانوادش چجورین؟ مثل خودشن؟

مامانش اینجوریه بیا خرجتو بدم پول بهت بدم ولی با دخترم دوست باش باورت میشه ؟خونه گرفتن برا دخترش تو شهری که دانشگاهیم و همه جور وسیله واسه خونه دختره گرفتن بهترین جای ممکنم براش گرفتن نزدیک ترین جا به دانشگاه  خیلی وقتا حسودیم میشه به دخترش 

وقتی حاضری اینجوری درموردش حرف بزنی و تحقیرش کنی، دوست هم نیستید.

به نظر منم دوست واقعی اینطوری حرف نمیزنه 

منم یه مثلا دوستی دارم خودش افتضاح لباس میپوشه و همه سرتاپاش ایراد داره ارایش نمیکنه و اصلا نمیدونم گوشی دستش چیه 

بعد گیر میده به سرتاپای من نمیخرم مسخره میکنه میخرم حالش خراب میشه 

با اینکه میدونه من بی اعصابما هزار بار گفتم نظر کسی برام مهم نیست من همینم که هستم از تو کله گنده تراش نمیتونن به من بگن چیکار بکن چیکار نکن ولی بچه پرروئه

خیلیییی پولدار آجیش خارج از کشور زندگی میکنه ندیدمش ولی مامانش یه خانم باحجابه مامان و باباش هر د ...

میدونی بعضیا ذاتا اهل آرایش نیستن. یعنی اگر یه مدت هم تلاش کنن به خودشون برسن باز برمیگردن سر خونه اول. کثیفی صورتش هم نشون میده خیلی توی آینه نگاه نمیکنه یا اونقدر دیر حاضر میشه بیاد دانشگاه که همه کارها رو سمبل کاری میکنه.

به نظر منم دوست واقعی اینطوری حرف نمیزنه منم یه مثلا دوستی دارم خودش افتضاح لباس میپوشه و همه سرتاپا ...

شما هم با چشمی که اون دوستتو نگاه میکنی من رو نگاه نکن تو که نمیدونی چه ناحقی هایی همین دختر در حق من کرد