2777
2789

تاپیک قبلم گفتم که خواهرشوهرام چیگفتن بهم 

زنگ زدم به خواهرم گفتم حرف بدی زدن دیشب 

اومده میگه عمر مادرشوهر تموم شده روبه اتمامه عروسا میخوان دقش بدن 

چرا حرف درمیاری اونا مگه به تو چیگفتن 

قطع کردم گفتم دورویی نکن 

چندرورپیش رفته بود خونه مادرشوهرم حمالی کنه اونجا مادذشوعرم آش گذاشته بود براشون زنگ زده به من میگه فلانی برای من خجالت نکشید آش درس کرد 

کلا لال بشم ازاین به بعد از خونواده شوهر حرفی پیش این بزنم من دشمنه دشمن

من نفهمیدم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چند بار خوندم متوجه نشدم چی تایپ کردی

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳﺖﮐﺞ ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍﺳﺖﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ

والا ما که چیزی نفهمیدمیکم روی جمله بندی ها و نقطه و ویرگول و فعل و فاعل توجه کنید

دیشب خونه مادرشوهرم مهمون بودیم خواهرشوهرامم بودن به دخترم گفتن بیش فعال درصورتیکه بچه های خودشون شلوغ میکردن اینم بچه هس دختر من  ۳سالشه اونا۸و۹سالشونه 

یکیش گفت بیش فعاله 

یکیش گفت دخترمن اصلا حرفهاشو نه باجیغ نه با زورواصرار نمیگفت انقد خودشو لوس میکرد بانازو عشوه میگفت دختر خودشو تعریف دختر منو مسخره میکرد 

منم امروز زنگ زدم خواهرم گفتم دیشب خوب حرف نزدن اونم شروع کرد ازاب گل الود ماهی گرفتن و بدجلوه دادن من و درک بالای خودش