2777
2789
عنوان

خیلی خسته شدم از همسرم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 145 پست
اینطوری واقعا سخته و حق با شماستخانوادتون چطور کمکتون نمیکنن اخه

حرفشون اینه برو بساز اگ جدا بشی میخوای چیکار کنی بعدش مجبوری با ی پیر مرد زا ی زن مرده با کسی که چندتا بچه داره ازدواج کنی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برای ما فراتر از این حرفاست احساس میکنم دیگه هیچ حسی ب من نداره

برمیگرده حسش.

ما با همین روش زندگی یکی از اقوام رو نجات دادیم.

مردی که دم دقه با زنش قهر میکرد و نازش رو نمیخرید بعد ۲۰ سال الان تا زنش رو میبینه روش رو می بوسه حتی پاش رو بوسیده بود.

حرف زدن با این مردا فایده نداره.

فقط باید با عمل بهش نشون بدی.

برمیگرده حسش.ما با همین روش زندگی یکی از اقوام رو نجات دادیم.مردی که دم دقه با زنش قهر میکرد و نازش ...

باور کن نمیشه ما الن اومدیم روستا پیش خانواده همسرم عید دیدنی بخدا برای اینکه راحت باسه ب من میگفت نیا ولی خریت کردم اومدم خودش میره با دوستاش فوتبال و بازی و خوش گذرونی اما ی بارم منو بیرون بوده همش بهونه ک اینجا جایی نیس اینجا گل هستش هوا سرده بخدا من ب اینم راضیم بریم فقط قدم بزنیم

پیش مادرش میگه این چه عروسیه ک داری کار نمیکنه این حرفا مادرشم ک هر چی دوس داره میگه

بهش میگم چرا اینطوری میکنی میگه شوخی کردم بعد ک یکم حرف میزمم باهاش دیونه میشه بخدا خستم کرده

مسئله الان گرفتن بچه از تو یا دادنش به تو نیس خوده بچه اذیت میشه

بخدا میدونم ولی بعضی وقتا ی کاری میکنه ک حامله بشم

الان ۴ ساله ازدواج کردیم من ۲۴ سالمه اون لعنتی هم ۲۵

باور کن نمیشه ما الن اومدیم روستا پیش خانواده همسرم عید دیدنی بخدا برای اینکه راحت باسه ب من میگفت ن ...

خب عزیزم.

وقتی شوهرت میره با دوستاش برگشتنی باهاش قهر کن.

یعنی بهش محل نده.

غذا خواست بگو همونا که رفتی باهاشون بگد بهت غدا بدن.

لباس شسته خواست.

بگو با همونا که وقت گذروندی بگو لباسات بشورن و ... و ...

لطفا بی زبون نباش.

بعد هم بی محلی کن و بی خیال.

بعد یه مدت میبینی که جواب میده

خب عزیزم.وقتی شوهرت میره با دوستاش برگشتنی باهاش قهر کن.یعنی بهش محل نده.غذا خواست بگو همونا که رفتی ...

هزار بار باهاش قهر کردم بهش بی محلی کردم حتی ب صورتش نگاه هم نکردم چون براش اهمیت نداره الان ۷ روز اینجایم حتی ی شب هم با من نخوابیده 

خب عزیزم.وقتی شوهرت میره با دوستاش برگشتنی باهاش قهر کن.یعنی بهش محل نده.غذا خواست بگو همونا که رفتی ...

اگر رفتارای شوهرت بی واکنش باشه جری تر میشه.

لطفا وقتی داره بدگوییت میکنه.

بلند شو و قهر کن.

اینو مرد باید بچشه تا دفعه بعد کارشو تکرار نکنه.

فکر نکن شوهر بقیه فرشته هستند.

همشون همینند.

تا زمانیکه که از حقت دفاع کنی.

اون موقع کم کم کوتاه میان.

البته قبلش مقاومت میکنند.بعد به مرور کوتاه میاد.

اینا که برات میگم رو دست کم نگیر.