2777
2789

کی داری؟ بعد عید نیست مگه 

ببین شدنیه ولی خب سخته

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وسط عید چه امتحانی

دعا کنید به زودی مامان بشم😍❤ تازه شروع کردم حدیث کسا میخونم واسه بچه دار شدن دعا کنید خدا به زودی یه نی نی خوشگل و ناز بهم بده😘🥰❤ میدونم وقتی خدا لفتش میده یعنی داره قشنگترش میکنه🥰😍 از تاریخ ۱۴٠۳/۲/۱۸ تو اقدامم🤰به زودی بیبی چکم مثبت بشه انشاالله دعام کنید❤

بیشتر ببینید

صد صفحه چیزی نیست نت رو ببند و تایم بزار که تا نیم ساعت سی صفحه رو تموم میکنم و این تایم باعث میشه ب چیزی فکر نکنی و راحت بخونی ، موهاتو باز نزار حواستو پرت میکنه  ، خوراکی نخور ، به شکم دراز بکش تایم بزار و عمقی که انگار اطلاعاتی بهت میده بخون مطمعنا تا ساعت یک تمومی

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

صد صفحه چیزی نیست نت رو ببند و تایم بزار که تا نیم ساعت سی صفحه رو تموم میکنم و این تایم باعث میشه ب ...

جدی 100 رو میشه اینطور خوند؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
صد صفحه چیزی نیست نت رو ببند و تایم بزار که تا نیم ساعت سی صفحه رو تموم میکنم و این تایم باعث میشه ب ...

وای راست میگیییی چه روش خوبی 

مخصوصا اینکه روانشناسیه و میتونم زود و خوب بخونم 

من دو دوباره میام کامنت شما رو ریپلای میکنممممم 

مررررسییییییییی

چقد خوب!!!!من اصلا یلد نیستم بخونم قبلا خیلی خوب میخوندما ولی دو ساله پشت سر هم دارم تک میارم درسامو چشمام رو کتابه ذهنم همه جا😭😭😭😭💔

جدی 100 رو میشه اینطور خوند؟

آره عزیزم من دکترا میخونم به همین روش میخونم جوابه . موهام بلنده با کلیپس میبندم وروبه شکم دراز میکشم و تایم میزارم و تمرکزم رو میدم ب کتاب تا بفهمم ی میگه اگه زود زود بخونی خوابت میگیره اما دقت کنی لذت داره و راحت میخونی

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

آره عزیزم من دکترا میخونم به همین روش میخونم جوابه . موهام بلنده با کلیپس میبندم وروبه شکم دراز میکش ...

من کنکوری هم

شماهم که ازموناتون تستیه

نکات مهمو یادتون نمیره؟. 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
آره عزیزم من دکترا میخونم به همین روش میخونم جوابه . موهام بلنده با کلیپس میبندم وروبه شکم دراز میکش ...

شده که عمیق یچیزیو بخونم

ولی صبحش یهو میبینم ی نکاتبش فراموش شده... 

بیشتر ببینید