2777
2789
عنوان

عجب شبی بود🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 82 پست
ولی تو رو خدا بقیه رو ول کنبچه ت رو درک کندنیای بیش فعال ها رو هییییچ کس درک نمیکنهتو که مامانش درک ...

هیچکی هم مادرشونو درک نمیکنه همه مدام میخوان بگن بچت  تربیت نکردی یا کوتاهی کردی یا فلان 

نمیدونن با این حرفا چطور دل میسوزونن 

درصورتی که مادرشون از همه بیشتر اذیته 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقت اینه بچه نمک و خوش زبونی و حال خوبش برای اطرافیانش قشنگ و شیرینه ولی اذیت و جیغاش ولو بخاطر بیماری باشه تحملش برای غیر از پدر و مادرش سخته و نمیشه هم بهش خرده گرفت یعنی خب حق دارن. شما بچه یکی دیگه مدام دم گوشت جیغ بزنه شده تو دلتم میگی عجب گیری کردیم

اینو گفتم بدونی فقط بچه شما نیست که اطرافیان باهاش اینطوری رفتار می‌کنن شیرین ترین و ساکت ترین بچه هم موقع لجبازیش رو مخ بقیع اس . چون پدر و مادر قضیشون فرق داره دیگران سختی بچه بقیه رو نمی‌پذیرن. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید
آره هستش دارو بهش میدم ولی اثر چندانی نداره، امشبم تا قبل شام شیطونی میکرد ولی خوب بود فقط گریه ها و ...

لطفا و لطفا دارویی که ذره ای خواب آور باشه و یا بچه رو بی انرژی کنه به بچه نده

فدای یه تار موی پسرت نکنه خدایی نکرده ناشکری کنیا 

بچه اس بقیه هم باید شرایط رو درک کنن گلم

اگر مادر بی‌خیالی بودی و بچه زندگی بقیرو میپاشوند جای بحث داشت 

ولی خوب این رفتار کوچولوی شماست و بچه ها باهم متفاوتند بزرگ ک بشه آروم و خوب میشه شیطنت هاشو تو این سن انجام بده بهتره 

خدا حفظش کنه

دلیل گریش پیدا کن شاید گرسنگی باعث لجبازی و گریه و عصبی بودنش شده بچه های من وقتی گرسنه میشدن خیلی ا ...

یکی دعواش کرد بود یا با کس دیگه دعوا کرده بود این فکر کرده بود با اینن، فقط این موقعست در این حد لج میکنه

۵ سالشه، پسر

یعنی بچه ای که خیلی شلوغ میکنه بیش فعاله 

پسر من دو سال و نیمشه خیلی شلوغه منم واقعا کم آوردم بخاطر شلوغ کاریاش همش از مادرشوهرم، شوهرم .و بقیه حرف می‌شنوم 

اصلا بیش فعالی چی هست؟ مگه عیبی داره بچه شلوغ باشع؟ 

اینم یه دورست دیگه بزرگ بشن درست میشن 🥺😢

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

ولی تو رو خدا بقیه رو ول کنبچه ت رو درک کندنیای بیش فعال ها رو هییییچ کس درک نمیکنهتو که مامانش درک ...

آره عزیزم درست میگین خدا کنه آروم شه فقط بخاطر خودش

عزیزم بچه پسر همیشه اینطوره اوقات خودتو بچتو تلخ نکن سعی کن روزی یک بار پارک ببریش یا توی خونه باهاش ...

یه خانم مربی داره عزیزم میاد باهاش بازی ها رو انجام میده که تمرکزشم بیشتر شه خیلی بهتر شده بود خودم گفتم یه مدت نیا، فکر کنم بهمینخاطر انرژیش تخلیه نشده

آفرین به شما مادر آگاه و فهمیده که قبول کردی بچت همچنین مشکلی داره مطمئناً اونا هم شما رو درک میکنن ...

ممنون عزیزم ، امیدوارم درک کرده باشن و بقیه مهمونی شون بهشون خوش گذشته باشه

ببر مراکزی که با بازی بتونه کنترل بشه . دارو خوب نیست اثر منفی میزاره . بچه باید فعالیت کنه دارو بخو ...

هرچی به همسرم میگم این داروها ضرر دارن میگه نه باید قویتر بدن که کاملاااا اروم باشه! قراره بعد تعطیلات ببرم یه دکتر دیگه ببینم چی میگه توکل به خدا