2777
2789
عنوان

بسه به خدا خسته شدم

246 بازدید | 12 پست

خواهش میکنم الان حمله نکنید و فک کنید دارم پزشو میدم اصلا همچین مشکلی پز دادن نیس،درصورتی پز دادن میشه که منم طرفو بخوام.

هر مدت یبار یه مشکل برای من بوجود میاد قبلا هم ینفر مجازی ولم نمیکرد و بدبخت شده بودم تاپیک اولمو ببینید میفهمید.

بگذریم...

مدتیه هرجا میرم یه ماشین میبینم که دنبالمه اولاش فک میکردم دنبال من نیس ولی حالا متوجه شدم

من قیافه خوشگل معمولی دارم پوستم سفیده چشمام هم عسلیه خیلیم اونقدا خوشگل نیستم معمولیم

حالا امروز جایی کار داشتم متوجه شدم که از سر کوچمون هم دنبالمه و خیلیی ترسیدم اگه خونمونو بلد باشه بدبخت میشم بابام بفهمه که خون طرف ریخته میشه

دفعه قبل هم شیشه رو داده بود پایین عرق داشتم میریختم فقط ولی جوری نشون نمیدادم که ضعفمو بفهمه و بدتر کنه 

گف رل داری گفتم نامزد دارم مزاحم نشو بد میبینی

گف دروغ میگی و اوضاع بدتر شده از اون موقع

لطفا یه راهی جلوی پام بزارید. بدبختی ها چیه دنبال من راه میوفتن 

قصدم پر بازدید نیس لطفا توهین نکنید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

طبیعیه چون هنوز خیلی بیرون نرفتی فک کنم اولاته که تنها میری بیرون یکم بگذره عادی میشه برات ، به مزاح ...

نه عزیزم اتفاقا از اوایل ۱۵ سالگی پدرم گف که تنها برم که اجتماعی تر بشم کلاس میرم تابستونا کلا مشکلی ندارم ولی واقعا مایه ی معذب بودن ادم میشن 

ممنونم که مادرانه راهنمایی کردی گلم💋🌹🫂

تک فرزندم و اتفاقا نمیخوام خون و خون ریزی بشه

اصلا نباید باهاشون صحبت کنی،هر چی میگن بهشون توجه نکن،بی محلی کنی خودشون گورشونو گم میکنن،اصلا هم کلام نشو باهاشون

Math

اصلا نباید باهاشون صحبت کنی،هر چی میگن بهشون توجه نکن،بی محلی کنی خودشون گورشونو گم میکنن،اصلا هم کل ...

اتفاقا دقیقا همینکارو انجام میدم دیگه اون روز اعصابم به هم ریخت

اتفاقا دقیقا همینکارو انجام میدم دیگه اون روز اعصابم به هم ریخت

اونا هم دقیقا همینو میخوان که شما عصبانی بشی،واقعا جامعمون خراب شده،اگه بیرون کار نداری کمتر برو بیشتر با مادر یا پدرت برو بیرون،بعدشم اصلا توجه نکن بعضی پسرا با اینکه هم جنس خودمن اما مریضن افتادن توجامعه دارن مزاحمت ایجاد میکنن،تا جایی که میتونی بی محلی کن و حواست باشه 

Math