2777
2789
کندر نده خیلی گرمه بیش فعالی میاره حتما روانپزشک ببربه پسر من آتنتالین داده ولی حتما باید دکتر بنویس ...

اصلا حتی اسم دارو رو هم نگید

هستند داروخانه های از خدا بی خبر

دارو رو می دن دست مردم

و این داروها بدون نظر دکتر می تونه خیلیییی خطرناک باشه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا یک جمله هم نمیتونه حفظ کنه ریاضی و املاشو خیلی خوب یاد میگیره ولی درسای حفظی مثل علوم و هدیه تق ...

با این توصیف شما این بچه دارو نمی خواد. 

گوشی

تلویزیون 

بازی کامپیوتری 

قطع صد در صد... توی خونه کلا کسی نگاه نکنه یه مدت.

اگر تحرک دوست داره هر روز حداقل یک ساعت به بدو بدو و تحرک بگذره. 

با مقوای رنگی کارت درست کنید. به حالت بازی بنویسید با هم بخونید یاد می گیره. 

با بزرگسال خیلی وقت نگذرونه. بازیش با همسن خودش باشه. 

اصلا یک جمله هم نمیتونه حفظ کنه ریاضی و املاشو خیلی خوب یاد میگیره ولی درسای حفظی مثل علوم و هدیه تق ...

حق دارید حذف کردم دمتون گرم خیر ببینید

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
یک هفته... حفظیاتش غیر عادی ضعیفه برای دیکتش جمله بگم نمیتونه حفظ کنه بنویسه چند بار میپرسه که چی گف ...

عزیزم من نمیدونم درچه حده امابایک دکتر دارونده حتماچندتادکترببر، اما اینوبه تجربه میگم یه سری بازیا هستن که دقیقا هدفشون تمرکزبچه است مو خودم آبان رفتم پیش معلم پسرم گفت ازیکی که عالیه همه چیش چی بگم بهمن رفتم گفت تمرکزنداره اصلا الان اون بازیوپاک کردم بهترشده، گوشی زیادبازی کردن تمرکزومیگیره بایک هفته هم توب نمیشه بهترمیشه امانه کاملاخوب یه مدت بازی کردنشو محدودکنین ببینین نتیجه میگیرین؟ 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

این کارها رو بکنید

بازی‌های حافظه‌ای (مثلاً کارت‌های جفت‌یابی)

تکرار اطلاعات در قالب بازی (مثلاً "یه بار تو بگو، یه بار من")

دسته‌بندی اطلاعات (مثلاً حفظ کردن گروهی از کلمات مشابه به جای تک‌تک)

بعضی از بچه‌ها وقتی می‌دونن قراره چیزی رو حفظ کنن، استرس می‌گیرن و همین باعث می‌شه بدتر فراموش کنن. برای این مشکل:

استراحت‌های کوتاه وسط یادگیری

حفظ کردن در قالب بازی و جایزه دادن

استفاده از ریتم و آهنگ برای حفظ کردن

عزیزم من نمیدونم درچه حده امابایک دکتر دارونده حتماچندتادکترببر، اما اینوبه تجربه میگم یه سری بازیا ...

ممنون عزیزم بچه یمن در کل دیر حرفزد ۳ سالگی به خاطر هنیت یکم از همسناش عقبتره

بله استرس بچه ی من خیلی زیاده

همون. . من توصیه می کنم یک دکتر دیگه ببرید. از دکتر ناامید نشید ولی نظر چند نفرو بپرسید. تشخیص برای بچه ها خیلی سخته. 

اون مواردی که نوشتم رو رعایت کنید. 

مطمئنم با ذارو یا بی دارو تاثیر مثبت می گذاره. 

اگر یکی از والدین در مورد یادگیری بچه استرس داره اصلا طرف بچه نره بگه بیا حفظ کنیم و ... بچه اینا رو دریافت می کنه مشکلش تشدید می شه.

قطع مبایل و تلویزیون

بازی تحرکی توی فضای آزاد

بازی با هم سن

یادگیری با بازی

همه اینا تو کم شدن استرسش هم تاثیر داره.  مبایل براش سمه.

ممنون عزیزم بچه یمن در کل دیر حرفزد ۳ سالگی به خاطر هنیت یکم از همسناش عقبتره

بازم دلیل نمیشه، عزیزم یکی ازتاپیکام از بچه ام گفتم که آواهای معنی داراینا نمیگه اونروزی رفته بودم بهداشت بهشون گفتم چون چهل پنجاه روزاول رشدنداشت الانم رشدش عقبه گفت ربطی نداره اون یه دوره بود رد شد رفت الانم اون یه دوره بود رد شده رفته من از100، 90درصدمیگم بخاطر بازی های دیجیتاله 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
همون. . من توصیه می کنم یک دکتر دیگه ببرید. از دکتر ناامید نشید ولی نظر چند نفرو بپرسید. تشخیص برای ...

کلاس های کاردرمانی هم چون هزینش خیلی بالاست نمیتونم ببرم باید سعی کنم خودم توی خونه باهاش کار کنم

بازم دلیل نمیشه، عزیزم یکی ازتاپیکام از بچه ام گفتم که آواهای معنی داراینا نمیگه اونروزی رفته بودم ب ...

اتفاقا زیادبا بچه ها بازی میکنه و هم کلاس های آموزشی میره ولی جالب اینجاست که توی هر رفتار دیگش تاثیر داشت حالا یا توی حرف زدن یا کارهای دیگش ولی حفظیاتش تکون نمیخوره یک مدت هم بردم کاردرمانی ولی اصلا تاثیری نداره انگاری قفل شده