2777
2789
عنوان

با همچین شوهری میتونین زندگی کنین💔آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 72 پست

چندروزامتحان کن هرچی میگه بگوچشم میگه برو بگوچشم نرو چشم بخور نخور بکن نکن ووووو اگه یواش یواش خودش دلش قرص نشدواختیاردارزندگیت نشدی هرچی خواسی ب من بگو اینایادت باشه اگه جواب داد بهم خبربده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره وقت داره هاا حوصلش نمیکشه همین الان ک احتیاج ب دکتر داری زود ب فکرت باشه انقد لفت میده تا چند ما ...

ای شوهر منم بعضی اخلاق هاش این طوری بود 

نمیگذاشت تنهایی برم 

بعد از بچه دیگه بهتر شده تابستون هوا خوب باشه میریم 

چندروزامتحان کن هرچی میگه بگوچشم میگه برو بگوچشم نرو چشم بخور نخور بکن نکن ووووو اگه یواش یواش خودش ...

کلا ویژگی های بد دیگم زیاد داره 

من چشم هم بگم کلا بازم کارمو ماه ها پشت گوش میندازه 

بدل وشکاک هم هست؟

اره مثلا یبار خونه مامانم یادمه مهمونی بود ابجیم نبود من باید میرفتم بعد وقتی برگشتیم کلی تهمت زد بااینکه از من ساکت تر اطرافم کسی نیست. گفت تو جلو پسرداییت راحت بودی و الکی وانمود میکنی ک باحجابی و... کلی پرت و پلا گفت تو از چارچوب در رد شدی سعی کردی خودتو بزور جا کنی از بغلش رد شی

کلی منو ب گریه انداخت

ولی جلو فامیلای خودشون انقد حساس نیست انگار اونا نا محرمن

بخدا جلو شوهرخاله و پسردایی هام چادری بودم!

تازه خانوما اتاق بغلی شام خوردن!