2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا دعام کنید انگشترم پیدا بشه سه گرمه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 16 پست

✍نمازی از سوره یسٓ برای پیدا شدن گمشده🍀

این نمازیست که مرحوم کلینی (ره) در کافی از امیر‌ مؤمنان علی علیه السلام نقل می کند، و بسیار  مجرب است و برای این نماز داستان های شگفت و عجیبی به جهت یافتن گم شده و یا چیزی که به سرقت رفته ظاهر شده است و آن دو رکعت نماز است که مانند نماز صبح خوانده شود، در هر رکعت بعد از حمد، سوره یسٓ خوانده شود. بعد از اتمام نماز صد و ده مرتبه  بگويد: اللهمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجَل فَرَجَهُم وفَرَجَنَا بِهم. و بعد از آن پنج مرتبه بگوید: يَا هَادِيَ الضَّالَّةِ رُدَّ عَلَىَّ ضَالَّتي

📚 کافی، ج ۲، ص ۶۲۴

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
بیشتر ببینید

▫️﷽▫️

✨پیدا شدن گمشده

برای پیدا شدن گمشده، سه صلوات و یک حمد و قُل هُو الله به نیّت مادر حضرت رضا سلام الله علیهما (نجمه خاتون) بخواند، شیء گمشده پیدا می شود!

▫️عالم ربانی محمدباقر نخعی مازندرانی

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .