2777
2789

بخدا خیلی ناراحتم

با بدبختی من پول جمع کردم

هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم حتی اگر وارد تاپیک نشم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پیدا میشه

الان به لحاظ انرژیکی تو مدارش نیستی

سعی کن آرامش تو حفظ کنی و آروم باشی

سوره نصر رو با آرامش و یقین بخون (چندبار)

چون اگر استرس بگیری پیداش نمیکنی

گم نشده همون دوروبر افتاده مطمئنم

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

حلقه من که پیدا نشد ان شا الله مال تو بشه،🥲🥲🥲

پیدا میشه

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

🌿 ذکر یا مُعید

🌿 (‏أَصْبَحْتُ‏ فِی‏ أَمَانِ‏ اللَّهِ‏ ‏وَ أَمْسَیْتُ فِی جِوَارِ اللَّهِ)

🌿 آیه ۸ سوره طارق (إِنَّهُ عَلَی رَجْعِهِ لَقَادِرٌ)

🌿 ۱۱۹ بار ذکر “یا حفیظ” را زمزمه کنید.

سپس ۱۱۹ مرتبه، آیه‌ی ۱۶ از سوره‌ی لقمان را زمزمه کنید:

{یَا بُنَیَّ إِنَّهَا إِنْ تَکُ مِثْقَالَ حَبَّةٍ مِنْ خَرْدَلٍ فَتَکُنْ فِی صَخْرَةٍ أَوْ فِی السَّمَاوَاتِ أَوْ فِی الْأَرْضِ یَأْتِ بِهَا اللَّهُ إِنّاللَّهَ لَطِیفٌ خَبِیرٌ}

ای فرزندم، خدا اعمال بد و خوب خلق را گر چه به مقدار خردلی در میان سنگی یا در (طبقات) آسمان‌ها یا زمین پنهان باشد همه را (در محاسبه) می‌آورد، که خدا توانا و آگاه است.

🌿گذاشتن پول لای قران سوره یوسف ،و دادن آن به نیازمند بعد از پیدا شدن گمشده

🌿گفتن ذکر (یا ظاهر)

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
بیشتر ببینید