2777
2789
عنوان

خانوما امروز نزدیک بود خواهرشوهرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 22 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا چیطو میشه اگه تقلید کنه؟من که خوشحال میشم میگم عه عجب سلیقه ای دارم😁

همه چی رو آخه بیش از حد تقلید میکنه مثلا میرم مهمونی یه کیف برمیدارم فرداش میبینم توی یه مهمونی دیگه همون کیف رو گرفته تو دستش😡

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر پوست و مو هستم و مطبمم در تهران هستش در خدمتم 

من نقاشی می کشیدم خواهر شوهرم اومد تابلو ها و نقاشی هامو دید آنقدر حرصی شد گفت میرم یاد میگیرم می کشم منم می تونم الان رفته یاد گرفته دیروز خونه اش بودم تابلوهاشو آورده بود نشون می داد منم کلی تشویقش کردم عیب نداره عزیزم زیاد سخت نگیر اتفاقا اینکه یکی تورو سطح سلیقه ات رو بالا می بینه که ازت تقلید می‌کنه یعنی تو پیش چشمش خیلی خوش سلیقه و لول بالایی که تقلید می‌کنه نباید به روش می آوردی یکم تواضع می کردی بهتر بود به هر حال ناراحتی نداره اتفاقا یه حس غرور میده تا ناراحت شدن حتی اگه بهتر از خود آدم هم پیش برن توی زندگی فقط وقت و انرژی که برای اون طرف مقابل می ذارید برای خودتون صرف کنین هیچکس جز خود آدم لایق وقت گذاشتن و فکر کردن نیست افکارتونو عوض کنین عزیزم بعد چند وقت میبینی چقدر بیخودی خودتو حرص دادی

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
بیشتر ببینید