2777
2789

شوهرم  پری شب تو فوتبال خورده بود زمین و پاش  ناقص شده بود هر چی بهش دیروز گفتم بیا بریم دکتر گفت نه ببینم چی میشه باشه فردا گفتم باشه دیشب مادر شوهرم که عممه زنگ زد گفت بیایین بریم خونه عمه شوهرم من بهش گفتم که همسرم پاش  تو سالن  خورده زمین و  نمتونه بیاد اونم که. سریع خودش رسوند خونمون  بعدم هی مدام شوهرم میگفت  فردا خودم باهات میام دکتر زنت نباید بیاد  اون باید تو خونه بچش نگه داره  بعد باز بعدش میخواستم. پا شوهرم ماساژ بدم گفت تو زور نداری نکن خودش باید ماساژ بده و من ضایع کرد صبح  زنگ  زدم عموم که شوهر خالمم هست گفتم بیاد همسرم  ببره دکتر  البته از قبل در جریا بود   گفت باشه میام  بلافاصله مادر شوهرم زنگ زد که  چی شد عمسرم گفت الان میخواد بیاد ببردم  گفت الان اماده میشم منم میام هی هم تاکید میکرد زنت لازم نیست باهات بیاد

خالمشون که قر ار بود همسرم ببرن اومدن عمم بهشون  زنگ زده بود گفته بودن ما جا نداریم اونم عین جت خودش رسوند  خونه ما و شوهرم گفت بهش که باشه همسرم بیاد  یه جوری توپید به همه که نه من خودم باید بیام اون باید بچش نگه داره   و خلاصه سریع رفت تو ماشین و من نرفتم ولی تو خونه از نگرانی دق کردم

بعد همسرم اومد شروع کردم دعوا گفتم تو اون شرایط من باید کنارت میبودم  نه اینکه مامانت زود  خودش انداخت وسط  مدامم مادر شوخرم میگفت تو میخوایی بیایی چیکار تد اصلا لازم نیستی  تازه  عمومم بهش گفته بود که خانومش باید بیاد شما نیا گفته بود نه زمین بره آسمون آسمون  بره زمین  من  باید بیام  حالا همسرم به خاطر دعوا کردم ناراحته و مدام میگه من از این به بعد میدونم چیکارت کنم تورو درستت میکنم برو طلاقت بگیر توبرام مهم نیستی و عرضه داشتی میخواستی بیایی توام اون از تو زرنگ تر بود اومد. و فلام..... الان قلبم پارس مدام میگه نزدیکم نیا چیزی که من براش میبرم نمیخوره مدام تحقیرم میکنه میگه من دیگه کار نمیکنم خودت می‌دونی هر کار میخوایی بکنی بخدا طلبکارم شده تازا

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن 

در ضمن بگم من حودم شاغلم تا الانم دستم تو جیب خودم بوده  تازه اونم ساپورت میکردم  و کلا پولام قایم نکردم و  برا زندگیمون خرج میکرذم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا که شده ولی میگفتین چقدر کار خوبی کرد مادرت که اومد .من خودمم درگیر همچین خانواده ای هستم حالا ف ...

نمتونم همیشه من میگه تو نیا هر جا میخوان برن تو عقدم بودم همسرم میگفت چرا دختر مردم میبری بیرون اگه اتفاقی براش بیفته گردن توئه 😐😐

نمتونم همیشه من میگه تو نیا هر جا میخوان برن تو عقدم بودم همسرم میگفت چرا دختر مردم میبری بیرون اگه ...

عزیزم با یه جمله نمیشه راهکار داد اگه هزینه داری برو پیش مشاور.ولی با ظاهر قضیه شاید خیلییی شوهرتونو دوست داره.یا با چنین رفتارایی بزرگ شده یا وسواس ذهنی داره

عزیزم با یه جمله نمیشه راهکار داد اگه هزینه داری برو پیش مشاور.ولی با ظاهر قضیه شاید خیلییی شوهرتونو ...

اره از اولم خیلی اذیتم کرد ولی از شوهرم توقع مدارم. این حرفارو بزنه بهم در عوض حق دادن 

اره از اولم خیلی اذیتم کرد ولی از شوهرم توقع مدارم. این حرفارو بزنه بهم در عوض حق دادن

مردا عصبانی بشن چشمشون بسته میشه دهنشون باز جدی نگیر یکم سنگین باش ولی قهر نکن بعدا سر خوشی به همسرت بگو توقع نداشتی و....