2777
2789
چجوری بود چند سالش بود پسره

همسن من بود هرچی خواهرش میگفت این میگفت باشه رفتیم آزمایش بدیم یکم خون ازش گرفتن داشت میمرد ادا در میاورد خواهرش میگفت مگه زخم شمشیر خوردی 😅میگفت سرم گیج میره مرد گنده خجالتم نمیکشید همش ناراحت بود

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂😂😂😂

هر خواستگاری که نمیشه خوشحال باش خدا یکی بهتر میزاره سر راهت ولی بعدا فهمیدیم خالم پشت سرم حرف زده بود نزاشته بود ولی من خوشحال شدم پسره احمق به حرف خاله زنکا گوش داد این مرد ارزش نداره عمرتو براش تلف کنی

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
عمم پسرای چرت معرفی میکرد که بابام راه ندادشون خونه فامیل دیگه ای هم واسطه گری نمیکنهخواستگار ندارم

عزیزم چله سوره طاها 

سوره احزابو خودت بنویس بزار توکمد لباسات

من اینکارارو انجام دادم خاستگاراومذ ولی جور نشد 

عزیزم چله سوره طاها سوره احزابو خودت بنویس بزار توکمد لباساتمن اینکارارو انجام دادم خاستگاراومذ ولی ...

مرسی ولی خواستگاری که بیاد و به ازدواج ختم نشه نیاد بهتره 

کاربری دست دو نفره

من الان ۴۰ سالمه دو پسر ناز دارم 

زمانی که ۲۶ سالم بود برادر زن داییم اومد بعد راهش رو زدن دیگه خبری نشد ازش یه سالبعد ازدواج کرد با به دختر ۵ سال کوچیکتر از من خودشم متولد ۵۵ بود اما مشکل داشت بچه دار نمیشن تا الان نگران نباش شاید خیرته