2777
2789
عنوان

من حمایت میخواستم همه چی بدتر شد

350 بازدید | 19 پست

توی دو سه تا تاپیک قبلی من هست فقط خلاصه بگم که من با خانواده همسر سابق شوهرم دچار مشکل شدم و شوهرم برخلاف پدرش این وسط آن چنان حمایتی نکرد که باعث شد دعوامون بشه و این حرفا

بعد حالا شوهرم ای اون طرف بوم افتاده میگه تا ازت عذرخواهی نکردن نمیذارم بچه رو ببینن 

هرچی بهش میگم بچه رو وسیله نکن گوش نمیده 

چیکار کنم از خر شیطون بیاد پایین 

نمیخوام بچه بیفته وسط کشمکشا 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان بچه ی خودشو زن سابقشه؟میگه نمیزارم ماملنش ببینتش؟

نفهمیدم کی ب کیه

بچه هر کس برا خودش عزیزه، تربیت خیلی مهمه ، اینکه ادم میگه ب بچه باید و نبایدو یاد بدید ناراحتی نداره ،قرار نیست بخاطر بچه های ما ی سری دیگه عذاب بکشن،                اینجام ادم میگه ب ی سریا بر میخوره، اما بچه ای ک وسایلو پرت میکنه میشکونه دستای کثیف و میوه میماله ب مبل و فرش یا فحش میده رو من یکی دوس ندارم، اینکه بچه کوچیکه اینکه اله و بله قبول نیست ،بچه نیفهمه اگه بهش بگید.                                          میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود      ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
وقتی فکر می‌کنه اینجور ازت حمایت می‌کنه چرا حس حمایتیشو خراب می‌کنی یبار گفتی تمام سکوت کن بذار خودش ...

اخه مشکل اینه حد وسط نداره

من نمیخوام انقد جنجالی بشه و بهم بریزه

الان مادربزرگ بچه شاکیه که ندیدتش

بگو بچه رو این وسط نابود نکن مشکل ما ربطی ب طفل معصوم نداره

بچه هر کس برا خودش عزیزه، تربیت خیلی مهمه ، اینکه ادم میگه ب بچه باید و نبایدو یاد بدید ناراحتی نداره ،قرار نیست بخاطر بچه های ما ی سری دیگه عذاب بکشن،                اینجام ادم میگه ب ی سریا بر میخوره، اما بچه ای ک وسایلو پرت میکنه میشکونه دستای کثیف و میوه میماله ب مبل و فرش یا فحش میده رو من یکی دوس ندارم، اینکه بچه کوچیکه اینکه اله و بله قبول نیست ،بچه نیفهمه اگه بهش بگید.                                          میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود      ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
الان بچه ی خودشو زن سابقشه؟میگه نمیزارم ماملنش ببینتش؟نفهمیدم کی ب کیه

وای ببخشید خیلی بد توضیح دادم

ببین من همسر دومشم خب 

خانواده همسر سابقش به من توهین کردن و اون همیشه ساکت بود 

الان میگه تا عذرخواهی نکنن نمیذارم اونا بچه رو ببینن

بگو بچه رو این وسط نابود نکن مشکل ما ربطی ب طفل معصوم نداره

واقعا نداره

بچه حق داره خانواده مادرشو ببینه

وای ببخشید خیلی بد توضیح دادمببین من همسر دومشم خب خانواده همسر سابقش به من توهین کردن و اون همیشه س ...

خب چراباتودعوامیکنن مشکلشون چیه؟

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
اخه مشکل اینه حد وسط ندارهمن نمیخوام انقد جنجالی بشه و بهم بریزهالان مادربزرگ بچه شاکیه که ندیدتش

ببین شما اول آرامش داشته باش و با آرامش بگو من دنبال جنجال نیستم همسرم می‌دونم شما میخوای از من حمایت کنی خیلی برام ستودنیه، بازم هر جور صلاح میدونی، همه ی مردها همینن ، مثل شوهر من بارداری اول هرچی میشد به خانوادش خبر می‌داد الان میگه تا بعد به دنیا آمدنش نمیگم تعادل ندارن شما با صبر و آرامش مدیریت کن اما خیلی گیر نده بده شما بشی بگی اینم از خوبی من

ببین شما اول آرامش داشته باش و با آرامش بگو من دنبال جنجال نیستم همسرم می‌دونم شما میخوای از من حمای ...

دقیقا حد وسط نداره یا ساکته 

یا اینجوری