بچه ها من خیلی دلم گرفته..شوهرم شغلش ساخت و سازه ساختمانه و مشاور املاک هم داره..بعد جدیدا توی نینی سایت یا اینستا میبینم از این شغل بدگویی میشه..بنظر شما هم بده واقعا؟
اینقدر اعصابم ریخته بهم که چن وقته فکر جدایی زده سرم..در صورتی که خیلی دوسش دارم چون مهربونه خوش اخلاقه خوش قیافس ولی این موضوع اذیتم میکنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
چیزی که باعث میشه به یه شغل به دید بد نگاه بشه رفتارهای نامناسب هست خدایی آیا همسرت عیب خانه رو هم میگه؟دروغ نمیگه؟معامله رو به نفع خودش نمیچرخونه؟ سودش از معامله عقلانی و حلال هست؟توی ساخت و ساز خودش حاضر هست تو خونه ای خودش ساخته زندگی کنه؟آرماتور فلان رو به فلان به مشتری قالب نمی کنه؟اون خونه ای که ساخته دو سال بعد صداش در نمیاد؟از مصالح واسه جیب خودش نمی زنه؟
عزیزم دهن مردم همیشه بازه وقتی از خدا ایراد میگیرن دیگه ب نظرت با بنده ش کاری ندارن؟!هرشغلی هم خوبه هم بد شغل شوهرتون خوبه و مشکلی نداره ولی شاید ازاین جهت بدمیگن چون جدیدا بعضی کلاهبردارا زدن توکار بساز و بفروش مصالح مزخرف استفاده میکنن و خونه گرون میفروشن و سرملت کلاه میزارن
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید