2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم سفید پوست و پوستش صافه کم موعه دخترم به خودم رفته گندمی و پرمو😂😂😂

😂😂😂😂😂😂 منم دقیقا شرایط دختر شما رو دارم جای پدر و مادر عوض فقط

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

من و شوهرم جفت پدربزرگ ها و مادر بزرگ های بچم سفیدن بچم سبزه سبزه ست تو هفت پشت من و شوهرم فقط پدر ب ...

اکه کوچیکه الان بعد رنگش باز میشه

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

نه بابا زیاد مهم نیست ، یه دوستی داشتم میگفت فقط .... باشه بقیش براشون مهم‌نیست.البته ببخشید انقد رک گفتم.خواستم خیالت رو راحت کنم

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

السانا جان ببخشیدا من همش سوال میپرسم من امروز رفتم چشم پزشکی گفتم دیدم‌تار برام عینک گزاشت دیدم درس ...

نه عزیزم اصلا نرمال نمیشه با عینک تاری دید التهاب عصب شوخی نیست که عزیز من عقربه ساعتم نمیبینی حتی 

نذاری شما اپتیک نورایتس برو به زندگیت برس دنبال درد الکی هستی؟

نه اما من چه بخوای چع نخوای ام اس دارم چون حمله داشتم😁 مرحله قبل ام اس بودم دیگهمن حمله واضح داشتم

انشالله همون یه حمله بوده و تکرار نمیشه اخه میگن تو ام ار ای پلاک نباشه احتمالش ضعیفه بعد نوریت اپتیک ام اس بگیره شخص

انشالله همون یه حمله بوده و تکرار نمیشه اخه میگن تو ام ار ای پلاک نباشه احتمالش ضعیفه بعد نوریت اپتی ...

پلاکم فعال نبود اما پلاک بود دیگه 

شواهد کافی نیست وقت دکتر گرفتم اما خوب من ام اس خفیف دارم