2777
2789
اره همونم باید باید برم‌پیش روانشناس چاره ی دیگه ای نیست

نمیفهممم چطور میخوای متوجه شی ام اس نداری

واقعا نمیدونم

من که دارم انقدر گیر نیستم و برام مهم نیست 

تو نمیدونم دنبال چی میگردی وقتی هیچیت نیست دنبال ام اس هستی؟ 

نترس بیماری خوشگلاست سراغ زشتا نمیاد🙈😝 اذیتت میکنما ناراحت نشی

نمیفهممم چطور میخوای متوجه شی ام اس نداریواقعا نمیدونممن که دارم انقدر گیر نیستم و برام مهم نیست تو ...

انشاالله سراغ توام دیگه ی دیگه نیاد 

یادم رفته بود بابا تااینکه باز چشم درد گرفتم ولی خب اروم ترم الان چون دیدم با عینک درست شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله سراغ توام دیگه ی دیگه نیاد یادم رفته بود بابا تااینکه باز چشم درد گرفتم ولی خب اروم ترم الا ...

والله اپتیک نورایتس با عینک درست نمیشه انقدر ترسناکههههههههههههههههههههههه که کاملا معلومه چه کوفتیه 

نمیتونی تلوزیونم بببنی حتی فکر کردی شوخیه؟!

والله اپتیک نورایتس با عینک درست نمیشه انقدر ترسناکههههههههههههههههههههههه که کاملا معلومه چه کوفتیه ...

اره همون دگ زیرنویس تلویزیون و نمیتونستم ببینم ترسیدم ولی خب دیدم ک باعینک میتونم ببینم