2777
2789
عنوان

بنظرتون این خواستگار چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 49 پست
بله بعد من خودمم شاغلم همینطوره منظورم از خانواده دار بودن اینکه خانوادشون محترمن رفیق باز هستن رفیق ...

اینکه شراب میخورن دوستاش اونقد بد هست که بیشتر فکر کنین به این خواستگار اینا رفیق های بدی هستن و ممکن زندگیتون رو تحت تاثیر بدن هم زندگی آینده و بچه هاتون رو و اینقد رفیق بازی اصلا برای زندگی متاهلی خوب نیست 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
خودم بهش دوماه وقت دادم قراره چندبار هم بریم پیش مشاور

هر چی ک صلاح میدونی ..۲ ماه خیلی کمه، من خودم آنقدر اذیت شدم دخترای کم سنو میبینم همش دوس دارم نصیحت کنم ک ب اشتباه من نیفتن انشالله ک هر چی خیره برات پیش بیاد

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مرسی قشنگمچون خانوادم سخت گیرن گفتم دوماهدلم ولی راضی نیست انگار

با خانوادت صحبت کن ،دس بزار رو احساسشون😂بگو آنقدر زود ازم خسته شدین ،آنقدر دیدم اطرافیانم پسره بعد چند سال تازه خودشو نشون داده ،از طرفی ۲۰ واقعا سن خیلی کمیه جدی میگم بزرگتر بشی آنقدر موقعیت های بهتر میاد سراغت ،تازه خودتم عاقل تر میشی

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

به نظر من ردش کن 

برای شخص من تحمل رفیق بازی اونم رفیقای شراب خور وحشتناکه 

اگه تو این موردو مشکلی نداری ازدواج کن 

تازه ممکنه تو زندگی که چالش پیش میاد یا تو بارداری و..

بره پیش دوستاش 

اینارم در نظر بگیر

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!