من با خانم های زیادی صحبت کردم. خیلی ها هدفشون از زندگی مجرد کسب درآمده. به همسرشون به چشم یک کارمندی نگاه می کنن که باید برای رفاه اونها کار کنه و بیاد دو دستی هرچی درآورده تقدیم کنه. چرا دیدمون رو به زندگی تغییر نمیدیم. با این اوضاع و احوال اقتصادی، زن و مرد باید هر دو کار کنن تا بتونن زندگی رو با هم بچرخونن. موافق نیستین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره فقط موندم چرا به کار خونه و بچهداری میرسه میشه کار زنونه
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار میآید
کاش همه تون از سایت و زندگی واقعی تعلیق دائمی می شدید
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
اره هردو کار بیرون انجام بدن درامدشون خرج زندگی بشه . کار خونه و بچه داری هم دو طرفه باشه . حقوق بر ...
استارتر جان
کاملترین جوابتون رو ایشون داد..
مطالعه بفرمایید لطفا
خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
شما همسر شاغل اختیار کن ازین نی نی سایتیای بی تلاش و تنبل و بی سواد که ته ته هنرشون اینه برن دعانویس یا چله بگیرن ادم پولدار تور کنن بکش بیرون وگرنه خوتو از دنیا میکشن بیرون
حالا این وسط خانوم لطف میکنه باردار و زایمان رو خودش تنهایی انجام میده🤩
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.